Sweet Care Standaard 2 Opvolgmelk

Opvolgmelk voor baby's vanaf 6 maanden.

 9,25
Dit product kan op dit moment niet besteld worden.

Sweet Care Standaard 2 Opvolgmelk

Lees voor gebruik de bijsluiter

U kiest voor een kwaliteitsproduct.

De online getoonde tekst en afbeelding dienen uitsluitend ter illustratie. Voor volledige, correcte en actuele productinformatie verwijzen wij u naar de bijsluiter van de fabrikant zoals die bij het product wordt meegeleverd.

Beschrijving

Opvolgmelk voor baby’s vanaf 6 maanden. Voor als u geen borstvoeding (meer) geeft of als u borstvoeding met flesvoeding wilt combineren. Sweet Care Standaard 2 bevat belangrijke voedingsstoffen die uw kindje nodig heeft, waaronder: GOS-FOS in de juiste verhouding 9:1 en nucleotiden.

Te gebruiken bij

  • Baby's vanaf 6 maanden

Inhoud

800 gram

Verpakkingsvorm

Doos

Meer informatie

Sweet Care Standaard 2 is niet geschikt als vervanging van borstvoeding of zuigelingenmelk in de eerste 6 maanden na de geboorte. Deze flesvoeding is te gebruiken als onderdeel van gevarieerde voeding. De beslissing om met aanvullende voeding te beginnen mag alleen genomen worden op advies van een onafhankelijke, bevoegd deskundige zoals de consultatiebureau-arts of uw huisarts. Is uw kindje 10 maanden oud? Dan adviseren wij u over te stappen op Sweet Care Standaard 3 opvolgmelk.

Merk

Sweet Care

De online getoonde tekst en afbeelding dienen uitsluitend ter illustratie. Voor volledige, correcte en actuele productinformatie verwijzen wij u naar de bijsluiter van de fabrikant zoals die bij het product wordt meegeleverd.Trustpilot
Betalen met iDeal Betalen met Visa Betalen met Maestro   Onlinegeschillenbeslechting

Een moment geduld aub...

Toegevoegd aan je winkelmand

Verder winkelen
Naar kassa en afrekenen
Verder winkelen
Naar kassa en afrekenen