Suprimal tablet 12,5 mg

Suprimal kan worden gebruikt om misselijkheid en braken die gepaard gaan met wagen-, zee- en luchtziekte te voorkómen en te behandelen.  4,29
Aantal:
Direct leverbaar, voor 16.00 uur besteld morgen in huis

Suprimal tablet 12,5 mg

Lees voor gebruik de bijsluiter

Dit product is een geneesmiddel. Lees voor gebruik de bijsluiter. Geneesmiddelen mogen helaas niet geretourneerd worden.

De online getoonde tekst en afbeelding dienen uitsluitend ter illustratie. Voor volledige, correcte en actuele productinformatie verwijzen wij u naar de bijsluiter van de fabrikant zoals die bij het product wordt meegeleverd.

Beschrijving

Suprimal bevat meclozine (in de vorm van meclozinehydrochloride) als werkzaam bestanddeel. Meclozine behoort tot de middelen tegen overgevoeligheidsreacties (antihistaminica). Meclozine onderdrukt de impuls tot braken door werking op het centraal zenuwstelsel. Suprimal kan worden gebruikt om misselijkheid en braken die gepaard gaan met wagen-, zee- en luchtziekte te voorkómen en te behandelen. De werking begint na 1 tot 2 uur en houdt ongeveer 8 uur aan.

Te gebruiken bij

  • Misselijkheid
  • Wagen-, zee- en luchtziekte

Productvoordelen

  • De werking begint na 1 tot 2 uur en houdt ongeveer 8 uur aan.

Dosering

Volwassenen en ouderen:

  • 2 tabletten.Kinderen

Kinderen boven 6 jaar:

  • 1 tablet. 

Kinderen van 3-6 jaar:

  • een halve tablet.

De tabletten innemen 1 à 2 uur vóór de aanvang van de reis. Zo nodig herhalen na 6-8 uur. 

Gebruiksadvies

De tabletten in hun geheel of in enige delen gebroken innemen met een slok water (voor kinderen b.v.limonade) en het glas leegdrinken.

Bijwerkingen

Tijdens het gebruik van Suprimal kan sufheid optreden. Zie voor overige informatie de bijsluiter.

Interacties

Vertel uw arts of apotheker als u andere geneesmiddelen gebruikt of kort geleden heeft gebruikt. Dit geldt ook voor geneesmiddelen die u zonder voorschrift kunt krijgen. Gelijktijdig gebruik van Suprimal met alcohol, slaapmiddelen, kalmeringsmiddelen en angstremmende middelen dient vermeden te worden, aangezien de werking van deze middelen versterkt kan worden. 

Zwangerschap / Borstvoeding

Het is niet bekend of meclozine in de moedermelk wordt uitgescheiden; gebruik tijdens het geven van borstvoeding wordt ontraden. Indien gebruik van Suprimal noodzakelijk wordt geacht, moet geen borstvoeding gegeven worden.

Alcoholgebruik bezwaarlijk

Gelijktijdig gebruik van Suprimal met alcohol dient vermeden te worden aangezien Suprimal de werking van alcohol kan versterken.

Samenstelling

Meclozinehydrochloride, lactose, magnesiumstearaat (E470b), maïszetmeel,natriumlaurylsufaat, watervrij siliciumdioxide (E551), gepregelatineerd zetmeel, zonnegeelaluminium lak (E110).

Beïnvloedt rijvaardigheid

Het gebruik van Suprimal voor of tijdens het autorijden wordt bestuurders afgeraden, omdat zich bij dit geneesmiddel slaperigheid kan voordoen.

Inhoud

10 tabletten

Verpakkingsvorm

Doordrukstrip

Merk

Suprimal

Sterkte

12,5 mg

Hoe te bewaren

Bewaren beneden 25 °C. Buiten het bereik en zicht van kinderen houden.
De online getoonde tekst en afbeelding dienen uitsluitend ter illustratie. Voor volledige, correcte en actuele productinformatie verwijzen wij u naar de bijsluiter van de fabrikant zoals die bij het product wordt meegeleverd.Trustpilot
Betalen met iDeal Betalen met Visa Betalen met Maestro   Onlinegeschillenbeslechting

Een moment geduld aub...

Toegevoegd aan je winkelmand

Verder winkelen
Naar kassa en afrekenen
Verder winkelen
Naar kassa en afrekenen