Synofit Vloeibaar Capsules

Synofit Vloeibaar Capsules gewrichtenkuur met Curcumine en Zwarte bes-blad helpt de gewrichten soepel en flexibel tehouden zodat u kunt blijven bewegen.

Synofit Vloeibaar Capsules

Lees voor gebruik de bijsluiter

Dit product is een gezondheidsproduct.

De online getoonde tekst en afbeelding dienen uitsluitend ter illustratie. Voor volledige, correcte en actuele productinformatie verwijzen wij u naar de bijsluiter van de fabrikant zoals die bij het product wordt meegeleverd.

Beschrijving

Bewegingsvrijheid betekent: overal gaan en staan waar u maar wilt. Het behoud van een goede conditie van uw gewrichten speelt daar een belangrijke rol bij. De gewrichten moeten immers soepel en sterk blijven om alles te kunnen doen wat u wilt. Of het nu gaat om ‘s morgens de trap aflopen of om een lange wandeling aan het strand samen met uw vriendin. U houdt uw gewrichten tot op hoge leeftijd soepel, en u kunt daarom actief blijven sporten, zo nu en dan gezellig met vrienden en familie uitstapjes blijven maken, en voor actieve vakanties blijven kiezen. Hoe oud u ook bent: lenige, flexibele en sterke gewrichten bepalen in hoge mate de kwaliteit van leven. Daarom kan uw bewegingsapparaat bij het ouder worden extra verzorging en ondersteuning gebruiken. Synofit helpt u om soepel te kunnen blijven bewegen en om van het leven te kunnen blijven genieten.

Productvoordelen

 

 • Gemakkelijk mee te nemen
 • Lang houdbaar
 • Geur- en smaakloos
 •  

  Dosering

  3 keer per dag innemen (later 1-2 keer). Aanbevolen dosering niet overschrijden.

  Samenstelling

  Groenlipmossel, curcumine, vitamine C, calcium en vitamine D3. Hulpstoffen: zonnebloemolie en zonnebloemlecithine.

  Bevat

  Vis

  Bevat geen

  Geur- en smaakstoffen, en zijn vrij van conserveermiddelen.

  Inhoud

  30,60,120 stuks

  Verpakkingsvorm

  Doordrukstrip

  Meer informatie

  • Dit product is verkrijgbaar per 30,60 en 120 stuks.
  • Raadpleeg een deskundige alvorens supplementen te gebruiken in geval van zwangerschap, lactatie, medicijngebruik en ziekte.
  • Een gevarieerde, evenwichtige voeding en een gezonde levensstijl zijn belangrijk. Een voedingssupplement is geen vervanging van een gevarieerde voeding. 

  Merk

  Synofit

  Hoe te bewaren

  Buiten bereik van jonge kinderen houden. Droog, afgesloten en bij kamertemperatuur bewaren, tenzij anders geadviseerd op het etiket.
  De online getoonde tekst en afbeelding dienen uitsluitend ter illustratie. Voor volledige, correcte en actuele productinformatie verwijzen wij u naar de bijsluiter van de fabrikant zoals die bij het product wordt meegeleverd.  Trustpilot
  Betalen met iDeal Betalen met Visa Betalen met Maestro   Onlinegeschillenbeslechting

  Een moment geduld aub...

  Toegevoegd aan je winkelmand

  Verder winkelen
  Naar kassa en afrekenen
  Verder winkelen
  Naar kassa en afrekenen