Synofit Vloeibaar

Synofit Vloeibaar voedingssupplement. Op basis van Curcumine en Zwarte bes-bladextract. Kruiden-vitaminen-mineralen preparaat.

Synofit Vloeibaar

Lees voor gebruik de bijsluiter

Dit product is een gezondheidsproduct.

De online getoonde tekst en afbeelding dienen uitsluitend ter illustratie. Voor volledige, correcte en actuele productinformatie verwijzen wij u naar de bijsluiter van de fabrikant zoals die bij het product wordt meegeleverd.

Beschrijving

Bewegingsvrijheid betekent: overal gaan en staan waar u maar wilt. Het behoud van een goede conditie van uw gewrichten speelt daar een belangrijke rol bij. De gewrichten moeten immers soepel en sterk blijven om alles te kunnen doen wat u wilt. Of het nu gaat om ‘s morgens de trap aflopen of om een lange wandeling aan het strand samen met uw vriendin. U houdt uw gewrichten tot op hoge leeftijd soepel, en u kunt daarom actief blijven sporten, zo nu en dan gezellig met vrienden en familie uitstapjes blijven maken, en voor actieve vakanties blijven kiezen. Hoe oud u ook bent: lenige, flexibele en sterke gewrichten bepalen in hoge mate de kwaliteit van leven. Daarom kan uw bewegingsapparaat bij het ouder worden extra verzorging en ondersteuning gebruiken. Synofit helpt u om soepel te kunnen blijven bewegen en om van het leven te kunnen blijven genieten.

Productvoordelen

  • De originele, pure Synofit vloeistof.
  • Geen capsules of pillen slikken.
  • De echte Synofit-smaak!

Dosering

  • 2 keer per dag innemen (later 1-2 keer). Eerst 10 ml, later 5 ml per dag.

’s Morgens en ’s avonds een half uur voor de maaltijd kunt u 2,5ml innemen met een meegeleverd doseerlepeltje; het is ook mogelijk om één maal daags 5ml in te nemen als onderhoudsdosering. Aanbevolen dosering niet overschrijden.

Zwangerschap / Borstvoeding

Raadpleeg een deskundige alvorens supplementen te gebruiken in geval van zwangerschap, lactatie, medicijngebruik en ziekte.

Samenstelling

Groenlipmossel, curcumine, vitamine C, Calcium en vitamine D3. Hulpstoffen: water, zoetstof (Steviolglycosiden), aroma, conserveermiddelen (citroenzuur, melkzuur, kaliumsorbaat).

Bevat

Vis en melk

Bevat geen

Conserveermiddelen en aroma's

Inhoud

200, 400 milliliter

Verpakkingsvorm

Flacon

Meer informatie

Dit product is verkrijgbaar in 200 en 400 ml.

Een gevarieerde, evenwichtige voeding en een gezonde levensstijl zijn belangrijk. Een voedingssupplement is geen vervanging van een gevarieerde voeding.

Merk

Synofit

Hoe te bewaren

Buiten bereik van jonge kinderen houden. Droog, afgesloten en bij kamertemperatuur bewaren, tenzij anders geadviseerd op het etiket.
De online getoonde tekst en afbeelding dienen uitsluitend ter illustratie. Voor volledige, correcte en actuele productinformatie verwijzen wij u naar de bijsluiter van de fabrikant zoals die bij het product wordt meegeleverd.Trustpilot
Betalen met iDeal Betalen met Visa Betalen met Maestro   Onlinegeschillenbeslechting

Een moment geduld aub...

Toegevoegd aan je winkelmand

Verder winkelen
Naar kassa en afrekenen
Verder winkelen
Naar kassa en afrekenen