Tampax Compak

Tampax Compak heeft een gladde plastic inbrenghuls die slechts half zo lang is als een gewone, kartonnen Tampax-inbrenghuls. Dus dubbel zo discreet om bij u te dragen.

Tampax Compak

Lees voor gebruik de bijsluiter

U kiest voor een kwaliteitsproduct.

De online getoonde tekst en afbeelding dienen uitsluitend ter illustratie. Voor volledige, correcte en actuele productinformatie verwijzen wij u naar de bijsluiter van de fabrikant zoals die bij het product wordt meegeleverd.

Beschrijving

Tampax Compak heeft een gladde plastic inbrenghuls die slechts half zo lang is als een gewone, kartonnen Tampax-inbrenghuls. Dus dubbel zo discreet om bij u te dragen. Tampax Compak absorbeert uw menstruatie aan de top van de tampon en houdt die in uw lichaam vast. De tampon heeft een V-vormige opening en zet licht uit zodat hij perfect in uw lichaam past. De ingebouwde beschermende Protective Skirt helpt lekken te voorkomen. Zo voet u u schoon en vrij om te doen waar u zin in heeft.

Te gebruiken bij

  • Menstruatie

Productvoordelen

  • Heeft een V-vormige opening en zet licht uit zodat hij perfect in u lichaam past
  • De ingebouwde Protective Skirt biedt bescherming tegen lekjes
  • De gladde plastic inbrenghuls is slechts half zo lang als een gewone, kartonnen Tampax-inbrenghuls, dus dubbel zo discreet om bij u te dragen

Gebruiksadvies

We raden aan de verpakking, de inbrenghuls en de tampon in de vuilnisemmer te gooien.

Inhoud

20 of 20+2 stuks

Meer informatie

Tampax Compak is verkrijbaar in Regular (20 of 20+2 stuks) en Super (20 of 20+2 stuks) en Super Plus (20+2 stuks). Tampax Compak tampons zijn gemaakt van een combinatie van katoen en kunstzijde – kunstzijde is een natuurlijke cellulosevezel afkomstig van bomen. De omhulling, die het absorberend materiaal van de tampon bedekt, is uit een kunstmatige vezel vervaardigd die gebruikt wordt in tampons, maandverband en verfrissingsdoekjes.

Merk

Tampax

De online getoonde tekst en afbeelding dienen uitsluitend ter illustratie. Voor volledige, correcte en actuele productinformatie verwijzen wij u naar de bijsluiter van de fabrikant zoals die bij het product wordt meegeleverd.Trustpilot
Betalen met iDeal Betalen met Visa Betalen met Maestro   Onlinegeschillenbeslechting

Een moment geduld aub...

Toegevoegd aan je winkelmand

Verder winkelen
Naar kassa en afrekenen
Verder winkelen
Naar kassa en afrekenen