Tampax Pearl

Tampax Pearl heeft een SmoothTouch plastic inbrenghuls met afgerond uiteinde voor comfortabel inbrengen, plus een gevormde antislipgreep zodat u de inbrenghuls gemakkelijk in de juiste positie kunt houden.

Tampax Pearl

Lees voor gebruik de bijsluiter

U kiest voor een kwaliteitsproduct.

De online getoonde tekst en afbeelding dienen uitsluitend ter illustratie. Voor volledige, correcte en actuele productinformatie verwijzen wij u naar de bijsluiter van de fabrikant zoals die bij het product wordt meegeleverd.

Beschrijving

Tampax Pearl heeft een SmoothTouch plastic inbrenghuls met afgerond uiteinde voor comfortabel inbrengen, plus een gevormde antislipgreep zodat u de inbrenghuls gemakkelijk in de juiste positie kunt houden. Pearl met Tampax FormFit zet licht uit en past zich aan uw unieke lichaamsvorm aan. En er is ook een LeakGuard-beschermingsvlecht om lekken te voorkomen. Tampax Pearl heeft een geruisloze, handtasbestendige verpakking, met lipjes om gemakkelijk te openen.

Te gebruiken bij

  • Menstruatie

Productvoordelen

  • De LeakGuard-beschermvlecht voorkomt lekken en houdt ze minimaal
  • De gladde, plastic inbrenghuls heeft een antislipgreep zodat u hem gemakkelijk kunt vasthouden en comfortabel kunt inbrengen
  • De tampon zit in een geruisloze en duurzame verpakking.

Gebruiksadvies

We raden aan de verpakking, de inbrenghuls en de tampon in de vuilnisemmer te gooien.

Inhoud

18/20 stuks

Verpakkingsvorm

Doosje

Meer informatie

Verkrijgbaar in de maten Regular (20 stuks) en Super (18 stuks).

Merk

Tampax

De online getoonde tekst en afbeelding dienen uitsluitend ter illustratie. Voor volledige, correcte en actuele productinformatie verwijzen wij u naar de bijsluiter van de fabrikant zoals die bij het product wordt meegeleverd.Trustpilot
Betalen met iDeal Betalen met Visa Betalen met Maestro   Onlinegeschillenbeslechting

Een moment geduld aub...

Toegevoegd aan je winkelmand

Verder winkelen
Naar kassa en afrekenen
Verder winkelen
Naar kassa en afrekenen