Tantum Crème 30mg/g

Tantum is een geneesmiddel bij pijnlijke spieren en gewrichten.

* Verplichte velden

Vanaf  0,00
Aantal:

Tantum Crème 30mg/g

Lees voor gebruik de bijsluiter

Dit product is een geneesmiddel. Lees voor gebruik de bijsluiter. Geneesmiddelen mogen helaas niet geretourneerd worden.

De online getoonde tekst en afbeelding dienen uitsluitend ter illustratie. Voor volledige, correcte en actuele productinformatie verwijzen wij u naar de bijsluiter van de fabrikant zoals die bij het product wordt meegeleverd.

Beschrijving

Tantum is een effectieve pijnstiller in crèmevorm die helpt bij pijnlijke spieren en gewrichten als gevolg van blessures en overbelasting. Tantum bevat de werkzame stof Benzydaminehydrochloride, die zowel pijnstillend als ontstekingsremmend werkt. Door Tantum op de plaats waar u pijn heeft te smeren, wordt de pijn gestild en de ontsteking geremd. Tantum dringt diep door tot in de kern van de pijn, waardoor de pijn verdwijnt.

Te gebruiken bij

  • Spierpijn
  • Overbelasting
  • Kneuzing
  • Blessure

Dosering

De cr

Gebruiksadvies

Tantum crème is uitsluitend geschikt voor uitwendig gebruik. Op de plaats van de aandoening de crème zachtjes in de huid wrijven totdat het volledig door de huid is opgenomen. Bij voorkeur dient de crème zo spoedig mogelijk na de overbelasting of het oplopen van de blessure op de huid te worden aangebracht.

Bijwerkingen

Zoals alle geneesmiddelen kan Tantum bijwerkingen veroorzaken, hoewel niet iedereen deze bijwerkingen krijgt. Zoals alle geneesmiddelen kan Tantum bijwerkingen veroorzaken. Overgevoeligheid voor het product kan als bijwerking optreden. Hierbij kan huiduitslag, roodheid of overgevoeligheid voor licht of zonlicht ontstaan. Wanneer

Interacties

Vertel uw arts of apotheker als u andere geneesmiddelen gebruikt of kort geleden heeft gebruikt. Dit geldt ook voor geneesmiddelen die u zonder voorschrift kunt krijgen. Voor zover bekend zijn er geen wisselwerkingen van Tantum met andere geneesmiddelen.

Zwangerschap / Borstvoeding

Tantum kan kortdurend op kleine huidoppervlakken worden toegepast in het eerste en tweede trimester van de zwangerschap. Raadpleeg uw arts wanneer u dit product langer wilt gebruiken of verder in uw zwangerschap bent.

Contra-indicaties

Gebruik Tantum niet:

  • op een geïrriteerde huid en op open wonden. 

Samenstelling

Het werkzame bestanddeel is benzydaminehydrochloride. E

Inhoud

30/60 gram

Verpakkingsvorm

Tube

Meer informatie

Wees extra voorzichtig met Tantum:

  • als u een geïrriteerde huid heeft of overgevoelig bent voor een van de bestanddelen. Raadpleeg dan uw arts
  • als u allergisch (overgevoelig) bent voor ontstekingsremmende middelen uit dezelfde groep als Tantum (NSAIDs) of acetylsalicylzuur
  • contact met de ogen en slijmvliezen moet vermeden worden

 

Tantum creme is verkrijgbaar per 30 en 60 gram.

Merk

Tantum

Hoe te bewaren

Houd het geneesmiddel buiten het bereik en zicht van kinderen. Bewaren beneden 25
De online getoonde tekst en afbeelding dienen uitsluitend ter illustratie. Voor volledige, correcte en actuele productinformatie verwijzen wij u naar de bijsluiter van de fabrikant zoals die bij het product wordt meegeleverd.Trustpilot
Betalen met iDeal Betalen met Visa Betalen met Maestro   Onlinegeschillenbeslechting

Een moment geduld aub...

Toegevoegd aan je winkelmand

Verder winkelen
Naar kassa en afrekenen
Verder winkelen
Naar kassa en afrekenen