Tempur Reiskussen met Tas

Tempur Reiskussen met Tas.

 69,00
Dit product kan op dit moment niet besteld worden.

Tempur Reiskussen met Tas

Lees voor gebruik de bijsluiter

U kiest voor een kwaliteitsproduct.

De online getoonde tekst en afbeelding dienen uitsluitend ter illustratie. Voor volledige, correcte en actuele productinformatie verwijzen wij u naar de bijsluiter van de fabrikant zoals die bij het product wordt meegeleverd.

Beschrijving

De reiseditie van het Original Kussen is ontworpen voor slapers die behoefte hebben aan een meer therapeutische slaaphouding. Dankzij de bijgevoegde tas kunt u het kussen zelfs als nekrol of lumbale ondersteuning gebruiken. Het reiskussen heeft dezelfde vorm als het Original Kussen maar is half zo breed. De praktische tas waarin u het kussen kunt vervoeren, vermindert het volume van het kussen met 70%. Tempur is een visco-elastisch, temperatuurgevoelig materiaal met een open celstructuur dat zich vormt naar de contouren van het lichaam en daardoor een perfecte ondersteuning biedt.

Productvoordelen

  • Ontworpen in samenwerking met fysiotherapeuten

Inhoud

1 exemplaar

Meer informatie

  • Reishoofdkussen formaat: 25 x 31 x 10 cm

Merk

TEMPUR

De online getoonde tekst en afbeelding dienen uitsluitend ter illustratie. Voor volledige, correcte en actuele productinformatie verwijzen wij u naar de bijsluiter van de fabrikant zoals die bij het product wordt meegeleverd.Trustpilot
Betalen met iDeal Betalen met Visa Betalen met Maestro   Onlinegeschillenbeslechting

Een moment geduld aub...

Toegevoegd aan je winkelmand

Verder winkelen
Naar kassa en afrekenen
Verder winkelen
Naar kassa en afrekenen