TENA Flex Super

TENA Flex Super (incontinentie) heeft een heupband en is bestemd voor zwaar urineverlies.

* Verplichte velden

Vanaf  31,12
Aantal:

TENA Flex Super

Lees voor gebruik de bijsluiter

U kiest voor een kwaliteitsproduct.

De online getoonde tekst en afbeelding dienen uitsluitend ter illustratie. Voor volledige, correcte en actuele productinformatie verwijzen wij u naar de bijsluiter van de fabrikant zoals die bij het product wordt meegeleverd.

Beschrijving

Met heupband en extra absorptiecapaciteit is TENA Flex Super gemakkelijker te vervangen en heeft een comfortabele en discrete pasvorm. TENA Flex Super biedt anatomisch gevormde bescherming met dubbele absorptiekern voor meer zekerheid.

 • Dankzij de Superfit heupband vervangt u producten sneller en gemakkelijker
  TENA Flex heeft een gepattenteerde Superfit heupband. Bevestig de band rond de taille, haal het verband zigzaggend tussen de benen door naar voren en zet vervolgens de voorkant van het verband op de heupband vast door middel van de klittenbandsluiting. TENA Flex vervangt u sneller en gemakkelijker dan traditionele producten, ongeacht de houding waarin de persoon die u verzorgt zich bevindt. Zo ontstaat een waardigere en voor de verzorger ergonomisch betere situatie.
 • Het ademende materiaal en het ontwerp dragen bij tot het behoud van een gezonde huid
  Het buitenmateriaal van de TENA Flex ademt volledig zodat de lucht kan blijven circuleren. Bovendien bedekt de TENA Flex door de bijzondere vormgeving de heupen en de dijen van de persoon die u verzorgt minder. Zo kan er lucht rond de heupen circuleren, ervaart de gebruiker het grootste comfort en blijft de huid gezond.
 • Snelle vochtopname en sterk absorberende kern zorgen voor een langdurig droog gevoel
  De FeelDry technologie voert zelfs grote hoeveelheden urine snel af naar de productkern. De urine blijft ook onder druk in de kern en bij de huid vandaan. Zo ervaart de gebruiker het grootste comfort en blijft de huid gezond. 

Te gebruiken bij

 • Zwaar urineverlies

Productvoordelen

 • Een elastische heupband en elastiek rondom zorgen voor een prima pasvorm
  Zowel de ComfiStretch heupband als de tailleband zijn flexibel en elastisch en passen zich gemakkelijk aan het lichaam aan. In combinatie met het ronde beenelastiek en het geruisloze zachte materiaal biedt het product op een discrete en veilige manier bescherming en een bijzonder goede en comfortabele pasvorm. 
 • Slim gebruik van materialen en een goede bescherming bij urineverlies: de groene keuze 
  Bij het ontwerp van het product is rationeler gebruikgemaakt van materialen. Dankzij de perfecte anatomische pasvorm neemt de kans op doorlekken af, waardoor er minder gewassen hoeft te worden. 
 • Anti-lekrandjes voor extra zekerheid
  TENA Flex biedt een uitstekende bescherming dankzij de doordachte anti-lekrandjes, waarbij het niet uitmaakt of de gebruiker staat, zit of ligt. 
 • De Odour Neutralizer vermindert ammoniakgeurtjes
  De Odour Neutralizer vermindert ammoniakgeurtjes en zorgt zo voor een fris gevoel en meer zelfvertrouwen. 
 • Een vochtindicator geeft aan wanneer het product moet worden vervangen
  U hoeft de TENA Flex niet te openen om vast te stellen of vervanging noodzakelijk is. De vochtindicator aan de buitenkant van het product wordt blauw in plaats van geel wanneer het tijd is om te vervangen. Eén blik op de vochtindicator van de TENA Flex is dus voldoende. 
 • Easy Select kleurcodering geeft de absorptiecapaciteit aan
  De absorptiecapaciteit wordt aangegeven door een kleurcodering en de maat- en type-illustraties zijn duidelijk op het product en de verpakking gedrukt om de herkenbaarheid te vergroten.

Inhoud

28 of 30 stuks

Verpakkingsvorm

Pak

Meer informatie

TENA Flex Super is verkrijgbaar in de volgende maten:

 • Small = heupomtrek 61 - 87 cm
 • Medium = heupomtrek 71 - 102 cm
 • Large = heupomtrek 83 - 120 cm
 • Extra Large = heupomtrek 105 - 153 cm

TENA Flex is verkrijgbaar in absorptiesterkte Plus (absorptie 6 druppels), Super (absorptie 7 druppels) en Maxi (absorptie 8 druppels).

Merk

Tena

De online getoonde tekst en afbeelding dienen uitsluitend ter illustratie. Voor volledige, correcte en actuele productinformatie verwijzen wij u naar de bijsluiter van de fabrikant zoals die bij het product wordt meegeleverd.Trustpilot
Betalen met iDeal Betalen met Visa Betalen met Maestro   Onlinegeschillenbeslechting

Een moment geduld aub...

Toegevoegd aan je winkelmand

Verder winkelen
Naar kassa en afrekenen
Verder winkelen
Naar kassa en afrekenen