TENA Lady Maxi

TENA Lady Maxi is bestemd voor matig tot zwaar urineverlies, met InstaDRY zone voor snelle absorptie.

 8,19
Aantal:
Direct leverbaar, voor 16.00 uur besteld morgen in huis

TENA Lady Maxi

Lees voor gebruik de bijsluiter

U kiest voor een kwaliteitsproduct.

De online getoonde tekst en afbeelding dienen uitsluitend ter illustratie. Voor volledige, correcte en actuele productinformatie verwijzen wij u naar de bijsluiter van de fabrikant zoals die bij het product wordt meegeleverd.

Beschrijving

TENA Lady Maxi met InstaDRY zone voor snelle absorptie biedt de zekerheid van een goede bescherming. Dit product is bestemd voor matig tot zwaar urineverlies en biedt het droge gevoel en het comfort van een speciaal verband.

 • TENA Lady is anatomisch gevormd voor meer discretie en comfort
  TENA Lady biedt een grote mate van bescherming, comfort en discretie. Een TENA Lady verband is anatomisch gevormd en zo ontworpen dat u zich op uw gemak voelt en op leuke dingen kunt concentreren. 
 • Individueel verpakt
  Elk TENA Lady verband is individueel verpakt en daardoor gemakkelijk mee te nemen en weg te gooien. Het past probleemloos in een tasje of binnenzak. 
 • Zachte elastische zijkanten voor een perfecte pasvorm
  Het gaat er uiteindelijk om dat u zich zeker voelt. Daarom sluiten de elastische zijkanten van TENA Lady goed aan. Ze volgen de beweging van uw lichaam, waar u ook mee bezig bent. Met TENA Lady verband bent u vrij om vol zelfvertrouwen op pad te gaan, zonder zorgen over urineverlies. 
 • Zacht, ademend buitenmateriaal helpt de huid gezond te houden
  TENA Lady is voorzien van zacht, ademend materiaal dat de lucht laat circuleren. Dit houdt onnodig vocht weg bij de huid, zodat deze gezond blijft. Met TENA Lady voelt u zich altijd fris.

Te gebruiken bij

 • Matig tot zwaar urineverlies

Productvoordelen

 • Fresh Odour Control voor meer zelfvertrouwen
  Laat u niet tegenhouden door urineverlies! TENA Lady verband is voorzien van Fresh Odour Control. Dit is een uniek systeem dat geurtjes neutraliseert. Dankzij TENA Lady voelt u zich fris en zeker, waar u ook mee bezig bent.
 • Dry Fast Core houdt vocht permanent vast
  De Dry Fast Core biedt een uiterst doelmatige vorm van bescherming bij urineverlies. Het verband bevat sterk absorberende microkorrels die de urine vasthouden. Hierdoor kunt u gerust en vol zelfvertrouwen op pad.
 • Extra zachte en droge Silky Soft toplaag voor een gezonde huid
  Alleen een droge huid blijft beschermd en geeft een fris gevoel. Daarom heeft TENA Lady verband een zachte Silky Soft laag dat vocht meteen wegvoert van de huid. Met TENA Lady verband voelt u zich altijd droog en zelfverzekerd.

Gebruiksadvies

Inhoud

12 stuks

Verpakkingsvorm

Pak

Merk

Tena

De online getoonde tekst en afbeelding dienen uitsluitend ter illustratie. Voor volledige, correcte en actuele productinformatie verwijzen wij u naar de bijsluiter van de fabrikant zoals die bij het product wordt meegeleverd.Trustpilot
Betalen met iDeal Betalen met Visa Betalen met Maestro   Onlinegeschillenbeslechting

Een moment geduld aub...

Toegevoegd aan je winkelmand

Verder winkelen
Naar kassa en afrekenen
Verder winkelen
Naar kassa en afrekenen