TENA Men Level 3

TENA Men Level 3 (incontinentie) sluit op een discrete en comfortabele manier aan op het mannelijke lichaam en biedt extra bescherming bij matig urineverlies.

 13,15
Aantal:
Direct leverbaar, voor 16.00 uur besteld morgen in huis

TENA Men Level 3

Lees voor gebruik de bijsluiter

U kiest voor een kwaliteitsproduct.

De online getoonde tekst en afbeelding dienen uitsluitend ter illustratie. Voor volledige, correcte en actuele productinformatie verwijzen wij u naar de bijsluiter van de fabrikant zoals die bij het product wordt meegeleverd.

Beschrijving

TENA Men Level 3 sluit op een discrete en comfortabele manier aan op het mannelijke lichaam en biedt extra bescherming bij matig urineverlies.. Ook geschikt voor gebruik´s nachts.

 • Speciaal gevormd naar de mannelijke anatomie
  TENA Men biedt bescherming, comfort en discretie. TENA Men verbanden zijn komvormig en volgen de beweging van het lichaam zodat een perfecte pasvorm ontstaat voor het mannelijke lichaam.
 • Ultra-absorberende kern voor een droog gevoel en een effectieve bescherming bij urineverlies 
  De Dry Fast Core zorgt voor een droog gevoel en een effectieve bescherming bij urineverlies. Deze sterk absorberende kern zorgt ervoor dat het vocht vastgehouden en ingesloten wordt.
 • Odour Control helpt ongewenste geurtjes te voorkomen
  TENA Men verbanden zijn voorzien van een uniek Odour Control systeem dat eventuele geurtjes neutraliseert en zo het zelfvertrouwen vergroot. 

Te gebruiken bij

 • Matig urineverlies

Productvoordelen

 • Absorptiezone zorgt voor snellere absorptie
  TENA Men Level 3 is voorzien van een speciale absorptiezone. Het materiaal is specifiek voor snelle absorptie ontwikkeld en zorgt meteen voor een langdurig droog gevoel.
 • Zacht oppervlak voor meer comfort
  Alleen een droge huid blijft beschermd en geeft een fris gevoel. Daarom hebben TENA Men verbanden een zachte toplaag die vloeistoffen meteen afvoert naar de kern. TENA Men verbanden geven een droog gevoel en vergroten het zelfvertrouwen. 
 • Zachte elastische zijkanten voor een betere pasvorm
  Dankzij de zachte elastische zijkanten volgen TENA Men verbanden de contouren van het lichaam en hebben ze een uitstekende, veilige pasvorm met extra bescherming aan de zijkanten. 
 • Meer gemak en discretie dankzij afzonderlijke verpakking
  TENA Men verbanden worden individueel verpakt voor het gemak en vanwege de hygiëne, zodat ze nog discreter te gebruiken en makkelijker weg te werpen zijn. 
 • Plakstrip voor stevige bevestiging in nauwsluitend ondergoed
  Open de TENA Men verpakking, vouw het verband open en verwijder de afdekstrip van de plakstrip. Zorg ervoor dat de brede kant naar boven wijst. Plaats het verband zo in nauwsluitend ondergoed dat de plakstrip binnen in het ondergoed aan de voorkant bevestigd wordt.

Gebruiksadvies

Inhoud

16 stuks

Verpakkingsvorm

Pak

Meer informatie

 • TENA Men is verkrijgbaar in Level 1 (lichte incontinentie), Level 2 (matige incontinentie) en Level 3 (zware incontinentie). 

Bescherming voor mannen

 • Lichte tot matige bescherming, speciaal ontworpen voor mannen 
 • Komvormig voor meer comfort, bescherming en discretie 
 • Plakstrip bevestigt het product veilig op zijn plaats

Merk

Tena

De online getoonde tekst en afbeelding dienen uitsluitend ter illustratie. Voor volledige, correcte en actuele productinformatie verwijzen wij u naar de bijsluiter van de fabrikant zoals die bij het product wordt meegeleverd.Trustpilot
Betalen met iDeal Betalen met Visa Betalen met Maestro   Onlinegeschillenbeslechting

Een moment geduld aub...

Toegevoegd aan je winkelmand

Verder winkelen
Naar kassa en afrekenen
Verder winkelen
Naar kassa en afrekenen