TENA Pants Discreet

TENA Pants Discreet (incontinentie) is een sterk absorberende verband en broekje ineen met Odour Control en heeft een perfecte pasvorm bij matig urineverlies.

TENA Pants Discreet

Lees voor gebruik de bijsluiter

U kiest voor een kwaliteitsproduct.

De online getoonde tekst en afbeelding dienen uitsluitend ter illustratie. Voor volledige, correcte en actuele productinformatie verwijzen wij u naar de bijsluiter van de fabrikant zoals die bij het product wordt meegeleverd.

Beschrijving

TENA Pants Discreet is een sterk absorberende verband en broekje ineen met Odour Control en heeft een perfecte pasvorm bij matig urineverlies. Daardoor biedt het zelfs onder nauwsluitende kleding op een discrete manier veel bescherming. Dit product is een ideale keuze voor een gezonde huid.

 • TENA Pants volgen de contouren van het lichaam
  TENA Pants hebben de anatomische vormgeving van ondergoed. Ze volgen de lijnen van het lichaam op een comfortabele manier en zorgen er zo voor dat de bescherming altijd op zijn plaats blijft. Dankzij de perfecte pasvorm voelt u zich altijd prettig en beschermd.
 • Odour Control helpt ongewenste geurtjes te voorkomen
  TENA Pants Discreet met Odour Control verminderen het risico op ammoniakgeurtjes en vergroten zo de discretie en het zelfvertrouwen.
 • Snelle vochtopname en sterk absorberende kern zorgen voor een langdurig droog gevoel
  De FeelDry technologie voert zelfs grote hoeveelheden urine snel af naar de productkern. De urine blijft ook onder druk in de kern en bij de huid vandaan, zodat het comfort toeneemt. Dit is belangrijke voor het behoud van een goede huidconditie. 

Te gebruiken bij

 • Matig urineverlies

Productvoordelen

 • Gemakkelijk te vervangen dankzij scheurbare zijnaden
  TENA Pants zijn gemakkelijk aan en uit te trekken. Voor het uittrekken kunt u beide zijnaden openscheuren om het broekje te verwijderen en weg te gooien. 
 • Ademend en vriendelijk voor de huid
  Het buitenmateriaal van TENA Pants ademt volledig zodat de lucht kan blijven circuleren. Dit houdt onnodig vocht weg bij de huid, zodat deze gezond blijft en het comfortabel aanvoelt.

Gebruiksadvies

Inhoud

10 of 12 stuks

Verpakkingsvorm

Pak

Meer informatie

TENA Pants Discreet is verkrijgbaar in de volgende maten:
 • Medium = heupomtrek 75 - 110 cm
 • Large = heupomtrek 95 - 125 cm

TENA Pants zijn verkrijgbaar in absorptiesterktes Discreet (absorptie 5 druppels), Normaal (absorptie 5,5 druppels), Plus (absorptie 6 druppels), en Super (absorptie 7 druppels) en Maxi (absorptie 8 druppels).

Broekjes

 • Nauwsluitende pasvorm voor zekerheid en vertrouwen, wat uw leefstijl ook is 
 • Deze sterk absorberende broekjes producten zijn net zo gemakkelijk aan en uit te trekken als ondergoed 
 • TENA Pants zijn verkrijgbaar in diverse absorptievarianten

Merk

Tena

De online getoonde tekst en afbeelding dienen uitsluitend ter illustratie. Voor volledige, correcte en actuele productinformatie verwijzen wij u naar de bijsluiter van de fabrikant zoals die bij het product wordt meegeleverd.Trustpilot
Betalen met iDeal Betalen met Visa Betalen met Maestro   Onlinegeschillenbeslechting

Een moment geduld aub...

Toegevoegd aan je winkelmand

Verder winkelen
Naar kassa en afrekenen
Verder winkelen
Naar kassa en afrekenen