TENA Pants Maxi

TENA Pants Super (incontinentie) biedt extra bescherming voor zwaar tot zeer zwaar urineverlies en is ook geschikt voor gebruik´s nachts.

* Verplichte velden

Vanaf  0,00
Aantal:

TENA Pants Maxi

Lees voor gebruik de bijsluiter

U kiest voor een kwaliteitsproduct.

De online getoonde tekst en afbeelding dienen uitsluitend ter illustratie. Voor volledige, correcte en actuele productinformatie verwijzen wij u naar de bijsluiter van de fabrikant zoals die bij het product wordt meegeleverd.

Beschrijving

TENA Pants Super biedt extra bescherming voor zwaar tot zeer zwaar urineverlies en is ook geschikt voor gebruik´s nachts. Dankzij het ademende materiaal is dit product een ideale keuze voor een gezonde huid. De maten M en L zijn bovendien voorzien van de nieuwste ConfioFit technologie. Deze zorgt voor een dunnere, anatomische vorm van bescherming die op een discrete manier het comfort vergroot.

 • ConfioFit is dun en volgt de anatomie van het lichaam
  TENA Pants met ConfioFit hebben een uniek ontwerp dat de anatomie van het lichaam volgt. Daardoor zijn ze ondanks de hoge beschermingsgraad dunner en comfortabeler. TENA Pants met ConfioFit volgen de lijnen van het lichaam en zijn daardoor minder zichtbaar onder kleding.
 • De dubbele anti-lekrandjes zorgen voor de extra bescherming
  TENA Pants met ConfioFit bieden een uitstekende bescherming dankzij de doordachte anti-lekrandjes. Daarbij maakt het niet uit of u staat, zit of ligt.
 • Snelle vochtopname en sterk absorberende kern zorgen voor een langdurig droog gevoel
  De FeelDry technologie voert zelfs grote hoeveelheden urine snel af naar de productkern. De urine blijft ook onder druk in de kern en bij de huid vandaan, zodat het comfort toeneemt. Dit is belangrijke voor het behoud van een goede huidconditie. 

Te gebruiken bij

 • Zwaar tot zeer zwaar urineverlies

Productvoordelen

 • Ademend en vriendelijk voor de huid
  Het buitenmateriaal van TENA Pants ademt volledig zodat de lucht kan blijven circuleren. Dit houdt onnodig vocht weg bij de huid, zodat deze gezond blijft en het comfortabel aanvoelt. 
 • Gemakkelijk te vervangen dankzij scheurbare zijnaden 
  TENA Pants zijn gemakkelijk aan en uit te trekken. Voor het uittrekken kunt u beide zijnaden openscheuren om het broekje te verwijderen en weg te gooien. 
 • Odour Neutralizer vermindert ammoniakgeurtjes
  De Odour Neutralizer vermindert ammoniakgeurtjes en zorgt zo voor een fris gevoel en meer zelfvertrouwen.

Gebruiksadvies

Inhoud

10 stuks

Verpakkingsvorm

Pak

Meer informatie

TENA Pants Maxi is verkrijgbaar in de volgende maten:

 • Medium = heupomtrek 80 - 110 cm
 • Large = heupomtrek 100 - 135 cm

TENA Pants zijn verkrijgbaar in absorptiesterktes Discreet (absorptie 5 druppels), Normaal (absorptie 5,5 druppels), Plus (absorptie 6 druppels), en Super (absorptie 7 druppels) en Maxi (absorptie 8 druppels).

Broekjes

 • Nauwsluitende pasvorm voor zekerheid en vertrouwen, wat uw leefstijl ook is 
 • Deze sterk absorberende broekjes producten zijn net zo gemakkelijk aan en uit te trekken als ondergoed 
 • TENA Pants zijn verkrijgbaar in diverse absorptievarianten

Merk

Tena

De online getoonde tekst en afbeelding dienen uitsluitend ter illustratie. Voor volledige, correcte en actuele productinformatie verwijzen wij u naar de bijsluiter van de fabrikant zoals die bij het product wordt meegeleverd.Trustpilot
Betalen met iDeal Betalen met Visa Betalen met Maestro   Onlinegeschillenbeslechting

Een moment geduld aub...

Toegevoegd aan je winkelmand

Verder winkelen
Naar kassa en afrekenen
Verder winkelen
Naar kassa en afrekenen