TENA Skin Lotion

Tena Skin Lotion is een milde, vochtinbrengende lotion voor de gevoelige huid en is eenvoudig aan te brengen op grotere gebieden.

* Verplichte velden

Vanaf  0,00
Aantal:

TENA Skin Lotion

Lees voor gebruik de bijsluiter

U kiest voor een kwaliteitsproduct.

De online getoonde tekst en afbeelding dienen uitsluitend ter illustratie. Voor volledige, correcte en actuele productinformatie verwijzen wij u naar de bijsluiter van de fabrikant zoals die bij het product wordt meegeleverd.

Beschrijving

Tena Skin Lotion is een milde, vochtinbrengende lotion voor de gevoelige huid en is eenvoudig aan te brengen op grotere gebieden. De met natuurlijke vochtinbrengende bestanddelen verrijkte huidlotion helpt de kwetsbare huid te herstellen en houdt deze gehydrateerd, zacht en soepel. Tena Skin Lotion is dermatologisch getest. De vloeibare emulsie op waterbasis met een uitgebalanceerde, fysiologische pH-waarde van 4,0 zorgt ervoor dat de huid gehydrateerd en beschermd wordt.

Gebruiksadvies

Eenvoudig op de gewenste plek aanbrengen en inmasseren.

Inhoud

250 of 500 milliliter

Verpakkingsvorm

Flacon (250 ml) of pompflacon (500 ml)

Merk

Tena

De online getoonde tekst en afbeelding dienen uitsluitend ter illustratie. Voor volledige, correcte en actuele productinformatie verwijzen wij u naar de bijsluiter van de fabrikant zoals die bij het product wordt meegeleverd.Trustpilot
Betalen met iDeal Betalen met Visa Betalen met Maestro   Onlinegeschillenbeslechting

Een moment geduld aub...

Toegevoegd aan je winkelmand

Verder winkelen
Naar kassa en afrekenen
Verder winkelen
Naar kassa en afrekenen