TENA Slip Super

TENA Slip Super (incontinentie) is een ééndelig verband met een extra groot absorptievermogen en is bestemd voor zwaar urineverlies.

* Verplichte velden

Vanaf  0,00
Aantal:

TENA Slip Super

Lees voor gebruik de bijsluiter

U kiest voor een kwaliteitsproduct.

De online getoonde tekst en afbeelding dienen uitsluitend ter illustratie. Voor volledige, correcte en actuele productinformatie verwijzen wij u naar de bijsluiter van de fabrikant zoals die bij het product wordt meegeleverd.

Beschrijving

TENA Slip Super is een ééndelig verband met een extra groot absorptievermogen. Dankzij het comfortabele ontwerp, de zachte materialen en de elastische pasvorm is de bescherming optimaal.

 • Heup- en beenelastiek biedt comfort en zekerheid
  TENA Slip is een ééndelig verband dat uitstekende bescherming biedt bij urineverlies. De elastische tailleband en het ronde beenelastiek zorgen voor een perfecte pasvorm. TENA Slip is zeer comfortabel en veilig.
 • Instelbare bevestigingsstrips voor meer comfort en een betere pasvorm 
  De bevestigingsstrips zijn hersluitbaar zodat de gebruiker zich beschermd en prettig voelt.
 • Snelle vochtopname en sterk absorberende kern zorgen voor een langdurig droog gevoel
  De FeelDry technologie voert grote hoeveelheden urine snel af naar de productkern. De urine blijft zelfs onder druk in de kern en bij de huid vandaan. Zo ervaart de gebruiker het grootste comfort en blijft de huid gezond. 

Te gebruiken bij

 • Zwaar urineverlies

Productvoordelen

 • Anti-lekrandjes voor extra zekerheid
  TENA Slip biedt een uitstekende bescherming dankzij de doordachte anti-lekrandjes, waarbij het niet uitmaakt of de persoon die u verzorgt staat, zit of ligt. 
 • De Odour Neutralizer vermindert het effect van ammoniakgeurtjes
  De Odour Neutralizer vermindert het effect van ammoniakgeurtjes en zorgt zo voor een fris gevoel en meer zelfvertrouwen. 
 • Easy Select kleurcodering geeft de absorptiecapaciteit aan
  De absorptiecapaciteit wordt aangegeven door een kleurcodering en de maat is duidelijk op het product en de verpakking gedrukt om de herkenbaarheid te vergroten. 
 • Een vochtindicator geeft aan wanneer het product moet worden vervangen
  U hoeft het product niet te openen om vast te stellen of vervanging noodzakelijk is. De vochtindicator aan de buitenkant van het product wordt blauw in plaats van geel wanneer het tijd is om te vervangen. Eén blik op de vochtindicator is dus voldoende.

Gebruiksadvies

Inhoud

28 stuks

Verpakkingsvorm

Pak

Meer informatie

Tena Slip Super is verkrijbaar in de volgende maten: 
 • Small= heupomtrek 56 tot 85 cm
 • Medium = heupomtrek 73 - 122 cm
 • Large = heupomtrek 92 - 144 cm

TENA Slip is verkrijgbaar in de absorptiesterktes Plus (absorptie 6 druppels), Super (absorptie 7 druppels), Maxi (absorptie 8 druppels) en Ultima (absorptie 9 druppels).

Merk

Tena

De online getoonde tekst en afbeelding dienen uitsluitend ter illustratie. Voor volledige, correcte en actuele productinformatie verwijzen wij u naar de bijsluiter van de fabrikant zoals die bij het product wordt meegeleverd.Trustpilot
Betalen met iDeal Betalen met Visa Betalen met Maestro   Onlinegeschillenbeslechting

Een moment geduld aub...

Toegevoegd aan je winkelmand

Verder winkelen
Naar kassa en afrekenen
Verder winkelen
Naar kassa en afrekenen