TENA Wash Cream

TENA Wash Cream is een 3-in-1 wascrème die de huid reinigt, herstelt en beschermt zelfs de gevoeligste huid.

* Verplichte velden

Vanaf  6,39
Aantal:

TENA Wash Cream

Lees voor gebruik de bijsluiter

U kiest voor een kwaliteitsproduct.

De online getoonde tekst en afbeelding dienen uitsluitend ter illustratie. Voor volledige, correcte en actuele productinformatie verwijzen wij u naar de bijsluiter van de fabrikant zoals die bij het product wordt meegeleverd.

Beschrijving

TENA Wash Cream is een 3-in-1 wascrème die de huid reinigt, herstelt en beschermt zelfs de gevoeligste huid. Ideaal voor frequent gebruik.

  • 3-in-1: reinigt, herstelt en beschermt
    Breng een kleine hoeveelheid TENA Wash Cream aan op een wegwerpdoekje of washand en reinig het perineale gebied van voor naar achter. Veeg tijdens het aanbrengen van de eerste laag eventuele verontreinigde crème weg. De volgende lagen kunnen op de huid gelaten worden. Als u TENA Wash Cream gebruikt, hoeft u niet met water af te spoelen.
  • Al 20 jaar aantoonbaar veilig bij frequent gebruik
    De eigenschappen van TENA Wash Cream zijn aangetoond tijdens uitgebreide tests onder dermatologisch toezicht. Het product wordt in een groot aantal landen al jarenlang op een veilige manier frequent gebruikt.
  • Vervangt zeep en water en heeft een hydraterend effect
    TENA Wash Cream is een 3-in-1-product dat zelfs de gevoeligste en kwetsbaarste huid reinigt, herstelt en beschermt. De crème is ideaal voor een frequente reiniging van het hele lichaam. TENA Wash Cream kan op de huid gelaten worden.

Te gebruiken bij

  • Reiniging tijdens de verwisseling van incontinentieverbanden

Productvoordelen

Nordic Ecolabel

Gebruiksadvies

Doe een hoeveelheid Wash Cream op een doekje (Tena Soft Wipe) of washandje (Tena Wash Glove) en verdeel deze over het hele doekje. Reinig de perineale streek van voor naar achter. Met water naspoelen is niet nodig. Na aanbrenging van de eerste laag, de vervuilde crème afnemen. De volgende lagen crème hoeven echter niet van de huid verwijderd te worden. Hetzelfde geldt voor reiniging en verzorging van overige lichaamsdelen.

Bevat geen

Parabeen

Inhoud

250, 500 of 1000 milliliter

Verpakkingsvorm

Tube (250 ml) of flacon met pomp (500 en 1000 ml)

Meer informatie

TENA Wash Cream is verkrijgbaar per 250, 500 en 1000 ml.

Merk

Tena

De online getoonde tekst en afbeelding dienen uitsluitend ter illustratie. Voor volledige, correcte en actuele productinformatie verwijzen wij u naar de bijsluiter van de fabrikant zoals die bij het product wordt meegeleverd.Trustpilot
Betalen met iDeal Betalen met Visa Betalen met Maestro   Onlinegeschillenbeslechting

Een moment geduld aub...

Toegevoegd aan je winkelmand

Verder winkelen
Naar kassa en afrekenen
Verder winkelen
Naar kassa en afrekenen