TePe Compact Tuft

Met de TePe Compact Tuft borstel bereikt u moeilijk bereikbare plaatsen in de mond, zoals langs de tandvleesrand en doorkomende kiezen.

 2,99
Aantal:
Direct leverbaar, voor 16.00 uur besteld morgen in huis

TePe Compact Tuft

Lees voor gebruik de bijsluiter

U kiest voor een kwaliteitsproduct.

De online getoonde tekst en afbeelding dienen uitsluitend ter illustratie. Voor volledige, correcte en actuele productinformatie verwijzen wij u naar de bijsluiter van de fabrikant zoals die bij het product wordt meegeleverd.

Beschrijving

De Compact Tuft is een single tufted borstel met een compacte, stompe borstelkop. De borstelharen zijn kort en zacht. De smalle borstelkop bevordert de toegankelijkheid van moeilijk bereikbare plaatsen in de mond, zoals langs de tandvleesrand en voor het reinigen van doorkomende kiezen.

Te gebruiken bij

  • Het poetsen van moeilijk bereikbare plaatsen in de mond
  • Het reinigen van doorkomende kiezen
  • Rondom orthodontische apparatuur
  • Het reinigen van pijlerelementen bij protheses
  • Rondom implantaten

Gebruiksadvies

  • Effectief reinigen langs de cervicale rand: 

Houd de borstel met een hoek van 45° vast zodat de uiteinden van de haartjes in contact komen met de tandvleesrand. Beweeg de borstelkop zachtjes langs de cervicale rand.

  • Effectief reinigen van doorkomende kiezen bij kinderen: 

Zet de borstel met een hoek van 90° op de bovenkant van de doorkomende kies. Beweeg de borstel zachtjes en met kleine ronddraaiende bewegingen. Dit reinigt de fissuren in de kies en helpt het voorkomen van cariës.

Inhoud

1 exemplaar

Merk

TePe

De online getoonde tekst en afbeelding dienen uitsluitend ter illustratie. Voor volledige, correcte en actuele productinformatie verwijzen wij u naar de bijsluiter van de fabrikant zoals die bij het product wordt meegeleverd.Trustpilot
Betalen met iDeal Betalen met Visa Betalen met Maestro   Onlinegeschillenbeslechting

Een moment geduld aub...

Toegevoegd aan je winkelmand

Verder winkelen
Naar kassa en afrekenen
Verder winkelen
Naar kassa en afrekenen