TePe Interdentale Rager

Kleine borstel speciaal ontwikkeld voor reiniging tussen uw tanden, waar een gewone tandenborstel niet bij komt.

* Verplichte velden

Vanaf  4,85
Aantal:

TePe Interdentale Rager

Lees voor gebruik de bijsluiter

U kiest voor een kwaliteitsproduct.

De online getoonde tekst en afbeelding dienen uitsluitend ter illustratie. Voor volledige, correcte en actuele productinformatie verwijzen wij u naar de bijsluiter van de fabrikant zoals die bij het product wordt meegeleverd.

Beschrijving

Een interdentale rager is een kleine borstel speciaal ontwikkeld voor reiniging tussen uw tanden, waar een gewone tandenborstel niet bij komt. Het dagelijks gebruiken van een interdentale rager, als aanvulling op het tandenpoetsen, is een eenvoudige en efficiënte manier om uw tanden en tandvlees fris en gezond te houden. Reinigen met een interdentale rager voorkomt tandvleesontstekingen, gaatjes en een slechte adem. TePe interdentale ragers origineel: rechte rager, kort handvat, 9 maten.

Productvoordelen

  • Plastic gecoate metalen draad. Alle soorten en maten TePe interdentale ragers zijn voorzien van een plastic gecoate metalen draad voor een veilige en aangename reiniging. De interdentale ragers kunnen ook worden gebruikt voor het reinigen rondom implantaten of beugels.
  • Optimale bereikbaarheid. TePe interdentale ragers origineel hebben een rechte nek. De vier kleinste maten TePe interdentale ragers origineel hebben een flexibele nek voor een betere toegankelijkheid achter in de mond.
  • Gebruiksvriendelijk/ergonomisch handvat. Alle interdentale ragers hebben een plat en ergonomisch handvat voor een stabiele en gecontroleerde grip. Het handvat is gemaakt van recyclebaar polypropyleen.

Gebruiksadvies

  • Voor een optimale reiniging is het belangrijk te kiezen voor een interdentale rager van de juiste grootte. Vaak heeft u meerdere maten nodig. Uw tandarts/mondhygiënist kan u helpen de juiste ragermaat/maten te kiezen. 
  • Gebruik een interdentale rager een keer per dag, bij voorkeur ’s avonds. Beweeg de rager een paar keer heen-en-weer in iedere interdentale ruimte. Kijk in de spiegel voor eenvoudiger gebruik. Vervang de rager indien deze versleten is. 
  • Gebruik geen tandpasta tijdens het rageren, deze bevat vaak schuurmiddelen. In plaats daarvan kunt u de TePe Interdentale gel met fluoride gebruiken. Deze is speciaal ontwikkeld voor eenvoudig gebruik in combinatie met TePe interdentale ragers.
  • Gebruik tussen de voortanden: Gebruik een rechte interdentale rager tussen de voortanden. Plaats de rager voorzichtig tussen de tanden. Forceer de rager niet in de ruimte, kies anders een kleinere maat. Beweeg de rager in volledige lengte, een paar keer heen-en-weer. 
  • Gebruik tussen de achterste kiezen: Als u een kleine interdentale rager (roze, oranje, rood of blauw) gebruikt, kunt u de rager iets buigen door met uw vinger lichte druk uit te oefenen op de zachte nek van de rager. Dit maakt het gebruik van de rager tussen de achterste kiezen gemakkelijker. 
  • Gebruik tussen de achterste kiezen: Indien u een grotere interdentale rager gebruikt, kunt u de toegang tot het gebied achter in de mond vereenvoudigen door de ragerdraad licht te buigen. De rager gaat langer mee wanneer u de ragerdraad niet constant een andere kant op blijft buigen.

Inhoud

6 stuks

Meer informatie

Dit product is verkrijgbaar in 9 verschillende maten.

Merk

TePe

De online getoonde tekst en afbeelding dienen uitsluitend ter illustratie. Voor volledige, correcte en actuele productinformatie verwijzen wij u naar de bijsluiter van de fabrikant zoals die bij het product wordt meegeleverd.Trustpilot
Betalen met iDeal Betalen met Visa Betalen met Maestro   Onlinegeschillenbeslechting

Een moment geduld aub...

Toegevoegd aan je winkelmand

Verder winkelen
Naar kassa en afrekenen
Verder winkelen
Naar kassa en afrekenen