TePe Interdentale Ragers Extra Soft

TePe Interdentale ragers extra-soft kunt u gebruiken om te reinigen tussen de tanden daar waar een gewone tandenborstel niet bij komt.

* Verplichte velden

Vanaf  0,00
Aantal:

TePe Interdentale Ragers Extra Soft

Lees voor gebruik de bijsluiter

U kiest voor een kwaliteitsproduct.

De online getoonde tekst en afbeelding dienen uitsluitend ter illustratie. Voor volledige, correcte en actuele productinformatie verwijzen wij u naar de bijsluiter van de fabrikant zoals die bij het product wordt meegeleverd.

Beschrijving

Een interdentale rager is een kleine borstel speciaal ontwikkeld voor reiniging tussen de tanden, daar waar een gewone tandenborstel niet bij komt. Het dagelijks gebruiken van een interdentale rager helpt ontstoken tandvlees, gaatjes en een slechte adem te voorkomen en houdt het tandvlees fris en gezond.
De meeste problemen in de mond, zoals gaatjes en tandvleesontstekingen, ontstaan tussen de tanden. Met de tandenborstel reinigt u de voor-, achter- en bovenkant van de tand. Dit is ongeveer 60% van het totale tandoppervlak. De resterende 40% van het tandoppervlak bevindt zich tussen de tanden. Deze zijden kunnen gereinigd worden door middel van een interdentale rager. Het complete assortiment TePe interdentale ragers biedt u negen verschillende maten, diverse handvatten en verschillende borstelharen. Voor elk wat wils.

 

Te gebruiken bij

  • Gevoelige tandhalzen
  • Gevoelig tandvlees
  • Droge mond

Productvoordelen

 

  • Extra zachte borstelharen
  • Gebruiksvriendelijk
  • Ergonomisch handvat
  • Zes met kleur gecodeerde maten
  • Plastic gecoate metalen draad
  • Optimale bereikbaarheid

Gebruiksadvies

Duw de rager zachtjes tussen tanden. Forceer een rager niet in de interdentale ruimte. Beweeg de rager een paar keer heen-en-weer. Spoel de rager af met koud water na gebruik. Vervang de rager wanneer de haren versleten zijn. Ook goed te gebruiken in combinatie met de TePe Gingival gel en TePe Fluoride gel.
Inhoud

6 ragers

Verpakkingsvorm

Blisterverpakking, 13cmx7,5cm

Meer informatie

Verkrijgbaar in verschillende maten: 0,45mm (lichtoranje), 0,5mm (lichtrood), 0,6mmc(lichtblauw), 0,7mm (lichtgeel), 0,8mm (lichtgroen) en 1,1mm (lichtlila). Er is ook een verpakking verkrijgbaar die één rager van elke maat bevat.

Merk

TePe

De online getoonde tekst en afbeelding dienen uitsluitend ter illustratie. Voor volledige, correcte en actuele productinformatie verwijzen wij u naar de bijsluiter van de fabrikant zoals die bij het product wordt meegeleverd.Trustpilot
Betalen met iDeal Betalen met Visa Betalen met Maestro   Onlinegeschillenbeslechting

Een moment geduld aub...

Toegevoegd aan je winkelmand

Verder winkelen
Naar kassa en afrekenen
Verder winkelen
Naar kassa en afrekenen