TePe PlaqSearch

TePe PlaqSearch, efficiënte plaque controle. TePe PlaqSearch kleurt de plaque om te laten zien waar u beter moet poetsen.

 3,39
Aantal:
Direct leverbaar, voor 16.00 uur besteld morgen in huis

TePe PlaqSearch

Lees voor gebruik de bijsluiter

U kiest voor een kwaliteitsproduct.

De online getoonde tekst en afbeelding dienen uitsluitend ter illustratie. Voor volledige, correcte en actuele productinformatie verwijzen wij u naar de bijsluiter van de fabrikant zoals die bij het product wordt meegeleverd.

Beschrijving

TePe PlaqSearch, efficiënte plaque controle. Het is belangrijk regelmatig plaque te verwijderen door middel van tandenpoetsen en interdentale reiniging, om zodoende de tanden en het tandvlees gezond te houden. TePe PlaqSearch kleurt de plaque om te laten zien waar u beter moet poetsen.

TePe PlaqSearch toont zowel oude als nieuw plaque. Om ervoor te zorgen dat zowel de tanden als het tandvlees gezond blijven, is het belangrijk regelmatig plaque te verwijderen door middel van tandenpoetsen en interdentale reiniging, anders kan de plaque tandvleesontstekingen, gaatjes en een slechte adem tot gevolg hebben. Plaque is erg moeilijk te zien, dus hoe ziet u of reiniging efficiënt genoeg is geweest? Het gebruik van een kleurtablet, welke de plaque in de mond kleurt, is een snelle en eenvoudige zichtbare zelf test voor thuis. Het grote voordeel van de TePe PlaqSearch is de tweekleurige indicatie, het toont zowel nieuwe als oude plaque.

Gebruiksadvies

Kauw op een PlaqSearch tablet na het tandenpoetsen en interdentaal reinigen. Spoel uw mond. Nu kunt u duidelijk zien waar de plaque is achtergebleven. Nieuwe plaque kleurt rood, terwijl plaque ouder dan 12 uur blauw kleurt, waardoor duidelijk te zien is waar poetsen herhaaldelijk wordt gemist. Waarschuwing: kan vlekken veroorzaken op (be)kleding.

Inhoud

10 tabletten

Merk

TePe

De online getoonde tekst en afbeelding dienen uitsluitend ter illustratie. Voor volledige, correcte en actuele productinformatie verwijzen wij u naar de bijsluiter van de fabrikant zoals die bij het product wordt meegeleverd.Trustpilot
Betalen met iDeal Betalen met Visa Betalen met Maestro   Onlinegeschillenbeslechting

Een moment geduld aub...

Toegevoegd aan je winkelmand

Verder winkelen
Naar kassa en afrekenen
Verder winkelen
Naar kassa en afrekenen