TerraSana Shoyu (Japan) bio 1 liter
Merk
Inhoud
1 Liter
12,79
Er is voldoende op voorraad
Op voorraad
- Voor 21.00 uur besteld, volgende werkdag in huis
- 14 dagen bedenktijd
- Betrouwbaar en klantgericht: cijfer 4.3/5 op Trustpilot
Gratis bezorging
Bij bestellingen vanaf 49 euro.
€ 4,95
Bezorgkosten bij bestellingen onder 49 euro.
Productinformatie
Shoyu (Japan) bio
Shoyu is een milde Japanse sojasaus, die gemaakt wordt van sojabonen, tarwe en koji (een unieke Japanse schimmel). Onze shoyu wordt op bijzonder traditionele wijze gebrouwen door Japanners die al generaties lang shoyu maken. Shoyu fermenteert minimaal 12 maanden, en dat proef je! Heerlijk door (miso)soepen, bij soba- en udonnoodles, roerbakgerechten, of als dipsaus bij sushi.
Ingrediënten
Water, SOJAbonen*, TARWE*, zeezout, koji-ferment. * = van biologische landbouw.
Voedingswaarde
Gebruik
Gebruik als vervanger van zout, als dip voor sushi of als basis voor je saus of dressing.
Bewaren
Koel en donker bewaren.
Fabrikant / Distributeur
TerraSana , Postbus 70, 2450 AB Leimuiden
Land van herkomst
Japan
Shoyu is een milde Japanse sojasaus, die gemaakt wordt van sojabonen, tarwe en koji (een unieke Japanse schimmel). Onze shoyu wordt op bijzonder traditionele wijze gebrouwen door Japanners die al generaties lang shoyu maken. Shoyu fermenteert minimaal 12 maanden, en dat proef je! Heerlijk door (miso)soepen, bij soba- en udonnoodles, roerbakgerechten, of als dipsaus bij sushi.
Ingrediënten
Water, SOJAbonen*, TARWE*, zeezout, koji-ferment. * = van biologische landbouw.
Voedingswaarde
Voedingswaarde per 100 gram | |
Energie | 264 kJ / 62 kcal |
Vetten - waarvan verzadigde vetzuren |
0,1 gram 0 gram |
Koolhydraten - waarvan suikers |
6,2 gram 0 gram |
Vezels | 0,7 gram |
Eiwitten | 8,8 gram |
Zout | 12,0 gram |
Gebruik
Gebruik als vervanger van zout, als dip voor sushi of als basis voor je saus of dressing.
Bewaren
Koel en donker bewaren.
Fabrikant / Distributeur
TerraSana , Postbus 70, 2450 AB Leimuiden
Land van herkomst
Japan
Water, SOJAbonen*, TARWE*, zeezout, koji-ferment.
* = van biologische landbouw.
Gebruik als vervanger van zout, als dip voor sushi of als basis voor je saus of dressing.
Beoordeling door klanten
Wat is jouw ervaring met dit product?
Zelf een review plaatsen