Testjezelf.nu Allergie-check Ei

Testjezelf.nu Allergie-check Ei. Zelftest om eieren allergie vast te stellen.

 19,95
Dit product kan op dit moment niet besteld worden.

Testjezelf.nu Allergie-check Ei

Lees voor gebruik de bijsluiter

U kiest voor een kwaliteitsproduct.

De online getoonde tekst en afbeelding dienen uitsluitend ter illustratie. Voor volledige, correcte en actuele productinformatie verwijzen wij u naar de bijsluiter van de fabrikant zoals die bij het product wordt meegeleverd.

Beschrijving

Eieren over de hele wereld spelen een belangrijke rol in de voeding en worden als ingrediënt in een enorme verscheidenheid van voedsel gebruikt. De kippenei-allergie één van de frequentste voedselallergieën in kinderjaren. De kippenei-allergie is een zogenaamde IgE-gemedieerde voedselallergie. De eieren van vogels bevatten verscheidene proteïnen geschikt om een immuunreactie (reactie door het afweersysteem) bij de mens te veroorzaken - de meeste proteïnen zijn aanwezig in het eiwit.

De meeste allergische reactie veroorzakende proteïnen in het eiwit zijn zowel hittebestendig- als bestand tegen de spijsvertering en kunnen ook in het huisstof in normale huishoudens worden gevonden. Hoewel niet grondig onderzocht, wordt de sensibilisering (de manier waarop u gevoelig gemaakt wordt) verondersteld om plaats te vinden door opname van ei-proteïne in het dieet - zelfs kunnen in sommige gevallen de minieme hoeveelheden in menselijke melk de zuigeling gevoelig maken, waar u pas een reactie voor de eerste keer ziet als de zuigeling een maaltijd eet die ei bevat.

Symptomen
De inname van ei zal bij gevoelige patiënten een directe allergische reactie geven. Dit begint met jeuk van en in de mond en de huig, gevolgd door neteluitbarsting (urticaria), braken, Rhinoconjunctivitis, astma en in zeldzame gevallen anafylaxis. De verergering van atopisch eczeem kan ook worden gezien, maar geïsoleerde reacties die uren soms dagen na inname optreden, zonder een vorige directe reactie, zijn zeldzaam.

Om een heldere en duidelijke diagnose te stellen kan er gebruik worden gemaakt van de Allergie-Check EI test.


Inhoud verpakking
Allergie-Check EI  is een compleet geleverde test kit voor thuis:

  •  Nederlandstalige bijsluiter
  •  1 steriele lancet
  •  Bloed opname buisje
  •  Tube met ontwikkel vloeistof
  •  Test cassette

Inhoud

1 exemplaar

Meer informatie

U denkt dat u allergisch bent voor eieren? Dan heeft u niets aan de huidige allergietesten op de markt. Deze testen alleen of u allergisch bent, maar niet of u een eieren allergie heeft.

Met de nieuwe Allergie-Check - EI test kunt u dit nu voor het eerst zelf eenvoudig thuis testen.

De uitslag komt voor 98% overeen met de gouden standaard van een bloedtest in een laboratorium. De test kent een uniek en gepatenteerd systeem waarmee een allergie tegen eieren kan worden vastgesteld.

Merk

Testjezelf

De online getoonde tekst en afbeelding dienen uitsluitend ter illustratie. Voor volledige, correcte en actuele productinformatie verwijzen wij u naar de bijsluiter van de fabrikant zoals die bij het product wordt meegeleverd.Trustpilot
Betalen met iDeal Betalen met Visa Betalen met Maestro   Onlinegeschillenbeslechting

Een moment geduld aub...

Toegevoegd aan je winkelmand

Verder winkelen
Naar kassa en afrekenen
Verder winkelen
Naar kassa en afrekenen