Testjezelf.nu Allergie-check Kat

Testjezelf.nu Allergie-check Kat testen alleen of u allergisch bent, maar niet of u een kattenallergie heeft.

 19,95
Aantal:
Direct leverbaar, voor 16.00 uur besteld morgen in huis

Testjezelf.nu Allergie-check Kat

Lees voor gebruik de bijsluiter

U kiest voor een kwaliteitsproduct.

De online getoonde tekst en afbeelding dienen uitsluitend ter illustratie. Voor volledige, correcte en actuele productinformatie verwijzen wij u naar de bijsluiter van de fabrikant zoals die bij het product wordt meegeleverd.

Beschrijving

Huidschilfers en haren van katten en honden zijn doorgaans niet schadelijk. De klachten ontstaan pas indien een patiënt hierop allergisch reageert. Net als bij hooikoorts en huisstofmijtallergie spreken we van inhalatie-allergie.
Dit betekent dat er een allergische reactie ontstaat als gevolg van inademing van bepaalde stoffen. De lucht die binnenshuis wordt ingeademd, bevat allerlei microscopisch kleine deeltjes. Indien er in een huis honden of katten wonen, bevat de ingeademde lucht ook de allergenen die afkomstig zijn van de huid van deze dieren.

In tegenstelling tot hooikoorts is huisdier allergie niet seizoensgebonden maar komt het hele jaar voor.
De diagnose kan worden gesteld met de Allergie-Check - Kat

Inhoud verpakking
Allergie-Check Kat  is een compleet geleverde test kit voor thuis:

  • Nederlandstalige bijsluiter
  • 1 steriele lancet
  • Bloed opname buisje
  • Tube met ontwikkel vloeistof
  • Test cassette

Klachten bij katten- en honden-allergie?
De klachten bij katten-allergie doen zich vooral voor in de slijmvliezen van de ogen, de neus en luchtwegen. Ze bestaan onder meer uit een loopneus, niesbuien, een verstopte neus, jeukende en tranende ogen, roodheid en zwelling van de huid, hoesten en benauwdheid met piepende ademhaling. Als algemene bijkomende verschijnselen kunnen moeheid, hoofdpijn en lusteloosheid optreden. De klachten treden meestal binnen een half uur op nadat de patiënt met de allergenen in aanraking is gekomen. Soms kan het 6-24 uur duren voordat het lichaam allergisch reageert.

Inhoud

1 exemplaar

Meer informatie

U denkt dat u allergisch bent voor huisdieren (katten)? Dan heeft u niets aan de huidige allergietesten op de markt. Deze testen alleen of u allergisch bent, maar niet of u een kattenallergie heeft.

Met de nieuwe Allergie-Check - Kat test kunt u dit nu voor het eerst zelf eenvoudig thuis testen.

De uitslag komt voor 98% overeen met de gouden standaard van een bloedtest in een laboratorium. De test kent een uniek en gepatenteerd systeem waarmee een allergie tegen katten kan worden vastgesteld.

Merk

Testjezelf

De online getoonde tekst en afbeelding dienen uitsluitend ter illustratie. Voor volledige, correcte en actuele productinformatie verwijzen wij u naar de bijsluiter van de fabrikant zoals die bij het product wordt meegeleverd.Trustpilot
Betalen met iDeal Betalen met Visa Betalen met Maestro   Onlinegeschillenbeslechting

Een moment geduld aub...

Toegevoegd aan je winkelmand

Verder winkelen
Naar kassa en afrekenen
Verder winkelen
Naar kassa en afrekenen