Testjezelf.nu Candida-Check

Testjezelf.nu Candida-Check - Sneltest vaginale schimmelinfectie.

 15,95
Aantal:
Direct leverbaar, voor 16.00 uur besteld morgen in huis

Testjezelf.nu Candida-Check

Lees voor gebruik de bijsluiter

U kiest voor een kwaliteitsproduct.

De online getoonde tekst en afbeelding dienen uitsluitend ter illustratie. Voor volledige, correcte en actuele productinformatie verwijzen wij u naar de bijsluiter van de fabrikant zoals die bij het product wordt meegeleverd.

Beschrijving

Vaginale zelftest op Candida (Albicans). De test is zeer betrouwbaar.

Het is mogelijk om de Candida Schimmelinfectie thuis vast te stellen met Candida-Check. Nadat u met het steriele wattenstaafje een uitstrijkje hebt gemaakt (volledig pijnloos) kunt u met het meegeleverde testapparaatje binnen 10 minuten vaststellen of u besmet bent met Candida.

Inhoud verpakking:

  • Candida Vaginale Sneltest.
  • Wattenstaafje.
  • Oplossingsvloeistof.
  • Bijsluiter in Nederlands en Engels.

Inhoud

1 exemplaar

Verpakkingsvorm

Doosje

Meer informatie

Symptomen
De symptomen van een candida infectie zijn vaak zeer talrijk, echter is het vaak zo dat het jaren kan duren voordat de diagnose wordt gesteld. Dit heeft vervelende gevolgen. Meestal is er sprake van een of meerdere onderstaande symptomen:

  • een rode huid en schedewand.
  • rode en gezwollen schaamlippen.
  • jeuk en een branderige pijn in de vagina en aan de schaamlippen.
  • pijn bij het vrijen en pijn bij het plassen.
  • meer afscheiding dan gewoonlijk.


Bij een vaginale schimmelinfectie is de afscheiding meestal wit, wat korrelig en over het algemeen geurloos. De afscheiding (die wat lijkt op kwark) zit vaak in plekjes vastgeplakt aan de vaginawand, die daaronder rood en geïrriteerd is. Er zijn niet altijd duidelijke klachten, de aandoening kan ook zonder verschijnselen verlopen. Vergelijkbare symptomen kunnen overigens ook optreden bij andere aandoeningen. Ook bij een Bacteriële Vaginosis treedt een onregelmatige afscheiding op. Deze is echter vrijwel altijd niet geurloos.


Hoe ontstaat een vaginale infectie?
Een vaginale schimmelinfectie wordt veroorzaakt door Candida (Albicans), een gist dat zich vaak in de vagina bevindt maar meestal geen problemen veroorzaakt. Als de balans wordt verstoord tussen de aanwezige bacteriën en Candida, ontstaat er een vaginale schimmelinfectie. Een vaginale schimmelinfectie kan veroorzaakt worden door diverse factoren:

- Antibiotica kuren (bijvoorbeeld voor luchtweginfecties of huidinfecties) kunnen als 'bijwerking' bepaalde soorten bacteriën in de vagina doden, waardoor de candida de gelegenheid krijgt zich uit te breiden.  Vooral de zogenaamde 'breedspectrum antibiotica', die een heel scala van bacteriën kan uitschakelen, kunnen voor dit verstoringsproces verantwoordelijk zijn. 
- Het gebruik van prednison en andere medicijnen die het immuunsysteem beïnvloeden kunnen er voor zorgen dat de candida-gist zich uitbreidt in de vagina.
- Vrouwen met diabetes (suikerziekte) hebben een grotere kans op vaginale candida-infecties dan vrouwen zonder diabetes, vooral wanneer de diabetes niet goed ingesteld is. 
- Zwangerschap en menstruatie
Sommige vrouwen krijgen tijdens de zwangerschap klachten van een vaginale candida-infectie. Ook bemerken veel vrouwen een toename van de klachten tijdens of na de menstruatie. Dit wijst op een invloed van de geslachtshormonen op de groei van candida in de vagina.
- Door de vagina met zeep te wassen verandert de zuurgraad in de vagina waardoor gisten zoals candida, zich makkelijker kunnen vermenigvuldigen. 

Merk

Testjezelf

De online getoonde tekst en afbeelding dienen uitsluitend ter illustratie. Voor volledige, correcte en actuele productinformatie verwijzen wij u naar de bijsluiter van de fabrikant zoals die bij het product wordt meegeleverd.Trustpilot
Betalen met iDeal Betalen met Visa Betalen met Maestro   Onlinegeschillenbeslechting

Een moment geduld aub...

Toegevoegd aan je winkelmand

Verder winkelen
Naar kassa en afrekenen
Verder winkelen
Naar kassa en afrekenen