Testjezelf.nu Meno-Check

Testjezelf.nu Meno-Check - Pre- en - Menopauze test. Zelf testen of de overgang al is begonnen.

 14,95
Aantal:
Direct leverbaar, voor 16.00 uur besteld morgen in huis

Testjezelf.nu Meno-Check

Lees voor gebruik de bijsluiter

Dit product is een Medisch hulpmiddel. Lees voor gebruik de gebruiksaanwijzing.

De online getoonde tekst en afbeelding dienen uitsluitend ter illustratie. Voor volledige, correcte en actuele productinformatie verwijzen wij u naar de bijsluiter van de fabrikant zoals die bij het product wordt meegeleverd.

Beschrijving

Meno-check is een snelle, makkelijke en meer dan 99% betrouwbare test om te testen of u als vrouw al begonnen bent met de overgangsjaren (Menopauze). De test is hoog gevoelig waardoor ook de periode voorafgaande aan de menopauze (de pre-menopauze) bepaald kan worden.

Meno-Check - Belang van vaststellen Menopauze
Indien vrouwen in de overgangsjaren of menopauze komen verandert de hormoonhuishouding. Eén van de gevolgen kan botontkalking (osteoporose) zijn. Bovendien is bekend dat er nog vele andere gezondheidsrisico’s zijn welke samenhangen met deze periode. De meest voorkomende zijn een verhoogde bloeddruk en een verhoogd cholesterol.
Het is daarom van groot belang om deze periode vroegtijdig vast te stellen. Via deze simpel uit te voeren urine thuistest heeft u nu betrouwbaar die mogelijkheid.

Verpakking Meno-Check

  • 2 test cassettes FSH
  • 2 pipetten om urine op te nemen
  • 2 urine opvang bekers (extra hygiëne)
  • Uitgebreide bijsluiter (Nederlands / Frans)

Inhoud

2 stuks

Verpakkingsvorm

Doosje

Meer informatie

Meno-Check - FSH Hormoon
Meno-check toont met meer dan 99% betrouwbaarheid de stijging van het FSH* (Follikel Stimulerend Hormoon) aan. Dit hormoon is in sterke mate aanwezig en meetbaar tijdens de eerste periode van de overgang. Het hormoon is eenvoudig te meten in de urine. 
De test verkrijgt deze betrouwbaarheid aangezien er 2 metingen worden verricht. Voor iedere meting is een aparte urine opvang beker bijgesloten (hygiëne). De test is voorzien van een uitgebreide bijsluiter in het Nederlands en Frans.

Overgang?
De periode voor de overgang kenmerkt zich vaak doordat vrouwen last krijgen van opvliegers, nachtelijk transpireren, onregelmatige menstruatie en vaginale droogheid. Het is medisch gezien belangrijk dat u weet dat u met u (pre) menopauze bent begonnen. Ook als u op latere leeftijd nog probeert zwanger te worden en dit lukt niet, is het belangrijk om te weten of u misschien al met u overgang bent begonnen dus niet (of verminderd) vruchtbaar bent.

Gevolgen Menopauze?
Zoals aangegeven verandert de hormonale huishouding. De gevolgen hiervan zijn vaak osteoporose, verhoogde bloeddruk en een verhoogd cholesterol. Deze gevolgen kunnen vaak goed worden voorkomen door tijdig een afspraak te maken met uw arts. Samen kunt u dan het gebruik van hormoon preparaten doornemen.

* Er verandert veel in uw lijf net voor en tijdens u menopauze. Het belangrijkste hormoon daarin is FSH. Bent u nog aan de pil? Dan is het goed te weten dat u met Meno-Check nooit een fout positieve test kunt krijgen. De pil kan wel zorgen voor het onderdrukken van het FSH waardoor er eventueel wel een negatief resultaat getoond kan worden. Blijft u klachten houden? Stop dan tijdelijk met de pil en test uzelf nogmaals.

Merk

Testjezelf

De online getoonde tekst en afbeelding dienen uitsluitend ter illustratie. Voor volledige, correcte en actuele productinformatie verwijzen wij u naar de bijsluiter van de fabrikant zoals die bij het product wordt meegeleverd.Trustpilot
Betalen met iDeal Betalen met Visa Betalen met Maestro   Onlinegeschillenbeslechting

Een moment geduld aub...

Toegevoegd aan je winkelmand

Verder winkelen
Naar kassa en afrekenen
Verder winkelen
Naar kassa en afrekenen