Thea Nutrof Omega

Thea Nutrof Omega is een voedingssupplement op basis van DHA, EPA, DPA, Zn, Mn, Se, Cu, Vitaminen C en E, B-complex, Luteïne en Zeaxanthine.

* Verplichte velden

Vanaf  17,11
Aantal:

Thea Nutrof Omega

Lees voor gebruik de bijsluiter

Dit product is een gezondheidsproduct.

De online getoonde tekst en afbeelding dienen uitsluitend ter illustratie. Voor volledige, correcte en actuele productinformatie verwijzen wij u naar de bijsluiter van de fabrikant zoals die bij het product wordt meegeleverd.

Beschrijving

Nutrof Omega is een voedingssupplement op basis van DHA, EPA, DPA, Zn, Mn, Se, Cu, Vitaminen C en E, B-complex, Luteïne en Zeaxanthine.

Dosering

Het is aan te raden 1 capsule per dag te nemen met een glas water tijdens de maaltijd.

Inhoud

30, 60 capsules

Verpakkingsvorm

Doordrukstrip

Meer informatie

  • Nutrof Omega is een voedingssupplement en mag niet als vervanging van een gevarieerde en evenwichtige voeding en van een gezonde levensstijl worden gebruikt.
  • Raadpleeg een deskundige alvorens supplementen te gebruiken in geval van zwangerschap, lactatie, medicijngebruik en ziekte.

Merk

Nutrof

Hoe te bewaren

Droog, afgesloten en bij kamertemperatuur bewaren, tenzij anders geadviseerd op het etiket. Buiten bereik van jonge kinderen houden.
De online getoonde tekst en afbeelding dienen uitsluitend ter illustratie. Voor volledige, correcte en actuele productinformatie verwijzen wij u naar de bijsluiter van de fabrikant zoals die bij het product wordt meegeleverd.Trustpilot
Betalen met iDeal Betalen met Visa Betalen met Maestro   Onlinegeschillenbeslechting

Een moment geduld aub...

Toegevoegd aan je winkelmand

Verder winkelen
Naar kassa en afrekenen
Verder winkelen
Naar kassa en afrekenen