Theranal Aambeienzalf

Om plaatselijke pijn, branderigheid en jeuk bij aambeien te bestrijden en verlichten.


 6,79
Aantal:
Direct leverbaar, voor 16.00 uur besteld morgen in huis

Theranal Aambeienzalf

Lees voor gebruik de bijsluiter

Dit product is een geneesmiddel. Lees voor gebruik de bijsluiter. Geneesmiddelen mogen helaas niet geretourneerd worden.

De online getoonde tekst en afbeelding dienen uitsluitend ter illustratie. Voor volledige, correcte en actuele productinformatie verwijzen wij u naar de bijsluiter van de fabrikant zoals die bij het product wordt meegeleverd.

Beschrijving

Theranal wordt gebruikt bij plaatselijke pijn, branderigheid en jeuk bij inwendige en uitwendige aambeien. De actieve stoffen in Theranal zorgen ervoor dat deze klachten verminderen. Lidocaïne heeft een plaatselijk verdovende werking en bestrijdt of verlicht het gevoel van pijn, jeuk, een branderig gevoel en irritatie. Zinkoxide en bismuthsubnitraat hebben beide een samentrekkende werking.

Te gebruiken bij

  • Pijn, branderigheid en jeuk bij inwendige en uitwendige aambeien

Productvoordelen

  • Verlicht pijn, jeuk en irritatie.

Dosering

Zalf 's ochtends en 's avonds en na iedere stoelgang gebruiken.

Gebruiksadvies

Bij inwendige aambeien: 

  • Schroef de canule op de tube en breng de zalf zorgvuldig aan door na het inbrengen van de canule in de anus op de tube te drukken.

Bij uitwendige aambeien: 

  • Reinig de anale opening goed. Hiertoe kunt u bijvoorbeeld een watje met een beetje aambeienzalf gebruiken. Afdrogen en de zalf in ruime mate aanbrengen.

Niet langer dan 14 dagen gebruiken. Bij het niet verdwijnen van de klachten moet contact opgenomen worden met de huisarts.

Bijwerkingen

Gebruik van Theranal kan aanleiding geven tot een plaatselijk branderig gevoel en soms overgevoeligheidsverschijnselen. Zie bijsluiter.

Interacties

Geneesmiddelen met een plaatselijk verdovende werking (zoals lidocaïne in Theranal) kunnen een wisselwerking vertonen met verapamil (= een receptgeneesmiddel voorgeschreven bij angina pectoris, hartritmestoornissen en verhoogde bloeddruk).

Contra-indicaties

Gebruik Theranal niet wanneer u:

  • lijdt aan bloedende aambeien of aandoeningen aan het hart

Samenstelling

Zinkoxide, bismuthsubnitraat, lidocaïne, aluminiumchloorhydroxyallantoïnaat, gele vaseline, wolvet, vloeibare paraffine, thymol en cetylalcohol.

Inhoud

35 gram

Verpakkingsvorm

Tube inclusief canule

Meer informatie

Uw arts dient de dosis Theranal aan te passen indien u lijdt aan bloedvergiftiging, ernstige leverziekte, epilepsie, verhoogde schildklierwerking of hartfalen. De dosis Theranal dient tevens aangepast te worden bij gebruik door kinderen die jonger zijn dan 12 jaar en met een lichaamsgewicht van minder dan 25 kg.

Merk

Theranal

Hoe te bewaren

Buiten het bereik en zicht van kinderen houden. Bewaren beneden 25ºC. Niet in de koelkast of vriezer bewaren
De online getoonde tekst en afbeelding dienen uitsluitend ter illustratie. Voor volledige, correcte en actuele productinformatie verwijzen wij u naar de bijsluiter van de fabrikant zoals die bij het product wordt meegeleverd.Trustpilot
Betalen met iDeal Betalen met Visa Betalen met Maestro   Onlinegeschillenbeslechting

Een moment geduld aub...

Toegevoegd aan je winkelmand

Verder winkelen
Naar kassa en afrekenen
Verder winkelen
Naar kassa en afrekenen