Theranal Aambeienzetpil

Theranal Aambeienzetpillen worden gebruikt bij plaatselijke pijn, branderigheid en jeuk bij inwendige en uitwendige aambeien. 8,09
Aantal:
Direct leverbaar, voor 16.00 uur besteld morgen in huis

Theranal Aambeienzetpil

Lees voor gebruik de bijsluiter

Dit product is een geneesmiddel. Lees voor gebruik de bijsluiter. Geneesmiddelen mogen helaas niet geretourneerd worden.

De online getoonde tekst en afbeelding dienen uitsluitend ter illustratie. Voor volledige, correcte en actuele productinformatie verwijzen wij u naar de bijsluiter van de fabrikant zoals die bij het product wordt meegeleverd.

Beschrijving

Theranal zetpillen worden gebruikt bij plaatselijke pijn, branderigheid en jeuk bij inwendige en uitwendige aambeien. De actieve stoffen in Theranal zorgen ervoor dat deze klachten verminderen. Lidocaïne heeft een plaatselijk verdovende werking en bestrijdt of verlicht het gevoel van pijn, jeuk, een branderig gevoel en irritatie. Zinkoxide en bismuthsubnitraat hebben beide een samentrekkende werking. 

Te gebruiken bij

  • Plaatselijke pijn, branderigheid en jeuk bij inwendige en uitwendige aambeien

Dosering

Bij het begin van de behandeling en in chronische gevallen tweemaal daags één zetpil gebruiken (’s ochtends en ’s avonds). In lichtere gevallen kan met één zetpil worden volstaan. Niet langer dan 14 dagen gebruiken. Bij het niet verdwijnen van de klachten moet contact opgenomen worden met de huisarts.

Gebruiksadvies

De verpakking eraf halen, daarna de zetpil met de bolle kant naar voren voorzichtig zo diep mogelijk in de endeldarm brengen. Niet langer dan 14 dagen gebruiken. Bij het niet verdwijnen van de klachten moet contact opgenomen worden met de huisarts.

Bijwerkingen

Lokaal branderig gevoel, soms overgevoeligheidsverschijnselen. Zie bijsluiter. 

Interacties

Gelijktijdig gebruik van lidocaïne en verapamil kan leiden tot AV-geleidingsstoornissen, hypotensie of hartfalen.

Zwangerschap / Borstvoeding

Theranal Aambeienzetpillen kunnen beter niet worden gebruikt tijdens zwangerschap en borstvoeding, tenzij uw arts anders adviseert.

Contra-indicaties

Gebruik Theranal niet wanneer u:

  • lijdt aan bloedende aambeien of aandoeningen aan het hart

Samenstelling

Bismuthsubnitraat, zinkoxide, lidocaïne, aluminiumchloorhydroxyallantoïnaat, aluminiumhydroxyallantoïn acetyl methionaat en witepsol.

Inhoud

12 zetpillen

Verpakkingsvorm

Doordrukstrip

Meer informatie

Theranal moet met voorzichtigheid gebruikt worden bij bloedingen en/of ontstekingen in het gebied waar de zalf toegepast moet worden.
Een aangepaste dosis Theranal dient te worden gegeven aan patiënten die lijden aan sepsis, ernstige leverziekte, epilepsie, verhoogde schildklierwerking of hartfalen en aan kinderen die jonger zijn dan 12 jaar met een lichaamsgewicht van minder dan 25 kg.

Merk

Theranal

Hoe te bewaren

Bewaren beneden 25ºC. Niet in de koelkast of vriezer bewaren
De online getoonde tekst en afbeelding dienen uitsluitend ter illustratie. Voor volledige, correcte en actuele productinformatie verwijzen wij u naar de bijsluiter van de fabrikant zoals die bij het product wordt meegeleverd.Trustpilot
Betalen met iDeal Betalen met Visa Betalen met Maestro   Onlinegeschillenbeslechting

Een moment geduld aub...

Toegevoegd aan je winkelmand

Verder winkelen
Naar kassa en afrekenen
Verder winkelen
Naar kassa en afrekenen