ThermaCare Nek Schouder Pols

ThermaCare zelfverwarmende kompressen verlichten op doeltreffende wijze pijnen aan rug, nek, schouders en pols ten gevolge van spierspanningen, verrekkingen, spierstijfheid, verstuikingen of artrose.

 11,60
Aantal:
Direct leverbaar, voor 16.00 uur besteld morgen in huis

ThermaCare Nek Schouder Pols

Lees voor gebruik de bijsluiter

Dit product is een Medisch hulpmiddel. Lees voor gebruik de gebruiksaanwijzing.

De online getoonde tekst en afbeelding dienen uitsluitend ter illustratie. Voor volledige, correcte en actuele productinformatie verwijzen wij u naar de bijsluiter van de fabrikant zoals die bij het product wordt meegeleverd.

Beschrijving

ThermaCare zelfverwarmende kompressen verlichten op doeltreffende wijze pijnen aan rug, nek, schouders en pols ten gevolge van spierspanningen, verrekkingen, spierstijfheid, verstuikingen of artrose.

Te gebruiken bij

 • Spierpijn 
 • Gewrichtspijn door spierspanning, 
 • Verrekkingen en spierstijfheid en artrose

Productvoordelen

 • Tenminste 12 uur therapeutische warmte
 • Door deze lange duur, gecombineerd met de diepte waarnaar de warmte uw lichaam intrekt, verlicht ThermaCare de pijn in uw nek, in schouder of in uw pols
 • De vorm van deze ThermaCare variant sluit perfect aan bij de nek, de schouders en de polsen waardoor de warmte optimaal de pijnlijke plek kan bereiken
 • ThermaCare is zo dun dat u het gemakkelijk en discreet onder uw normale kleding kunt gebruiken
 • Een verpakking ThermaCare voor nekpijn, schouderpijn en pijn in de pols bevat drie zelfverwarmende kompressen

Dosering

Plaats een kompres op de pijnlijke plek met de donkere kant naar de huid gericht. Voor een optimaal resultaat het kompres 12 uur dragen.

Gebruiksadvies

Het kan tot 30 minuten duren voor ThermaCare zijn therapeutische temperatuur heeft bereikt. Plaats ThermaCare op de pijnlijke plek met de donkere kant naar de huid gericht. Voor een optimaal resultaat het kompres 12 uur dragen. Open het zakje vlak voor gebruik. 

Zwangerschap / Borstvoeding

Raadpleeg uw arts voor gebruik wanneer u zwanger bent

Contra-indicaties

 • Niet gebruiken in combinatie met crèmes tegen spierpijnen, medicinale zalven of andere warmtebronnen, op een beschadigde huid, bij kneuzingen of zwellingen, op delen van het lichaam die ongevoelig zijn voor warmte, op personen die het product niet zelf kunnen verwijderen zonder hulp van anderen of die niet in staat zijn alle gebruiksaanwijzingen te volgen, zoals kinderen en bepaalde oudere personen.
 • Raadpleeg uw arts voor gebruik wanneer u aan diabetes lijdt, indien u problemen heeft met de bloedsomloop, aan een hartaandoening of aan reumatoïde artritis lijdt.
 • Stop het gebruik indien u enig ongemak ervaart, er een brandwond, zwelling of een andere blijvende huidveranderingt ontstaat op de plaats waar u het product hebt gebruikt en wanneer na 7 dagen de pijn niet verminderd is of nog verergert. 

Inhoud

3 stuks

Meer informatie

 • Gebruik het product eerst overdag alvorens het te dragen terwijl u slaapt. Zo weet u in welke mate u de warmte kunt verdragen.
 • Oefen geen bijkomende druk uit op het product, draag er geen nauwsluitend verband of een riem over. 

Merk

ThermaCare

Hoe te bewaren

Droog en op kamertemperatuur bewaren. Buiten bereik van kinderen houden.
De online getoonde tekst en afbeelding dienen uitsluitend ter illustratie. Voor volledige, correcte en actuele productinformatie verwijzen wij u naar de bijsluiter van de fabrikant zoals die bij het product wordt meegeleverd.Trustpilot
Betalen met iDeal Betalen met Visa Betalen met Maestro   Onlinegeschillenbeslechting

Een moment geduld aub...

Toegevoegd aan je winkelmand

Verder winkelen
Naar kassa en afrekenen
Verder winkelen
Naar kassa en afrekenen