Integro Thiospot Skin Roller

Thiospot is speciaal ontwikkeld om de zichtbaarheid van pigmentvlekken op een intensieve maar tevens zeer veilige wijze te verminderen.

 24,00
Dit product kan op dit moment niet besteld worden.

Integro Thiospot Skin Roller

Lees voor gebruik de bijsluiter

U kiest voor een kwaliteitsproduct.

De online getoonde tekst en afbeelding dienen uitsluitend ter illustratie. Voor volledige, correcte en actuele productinformatie verwijzen wij u naar de bijsluiter van de fabrikant zoals die bij het product wordt meegeleverd.

Beschrijving

Thiospot is speciaal ontwikkeld om de zichtbaarheid van pigmentvlekken als gevolg van een teveel aan melanine in de epidermis, op een intensive maar tevens zeer veilige wijze te verminderen. De Thiospot producten zijn vrij van Hydrochinon, dat negatief in de publiciteit kwam, vanwege mogelijk kankerverwekkende werking.

Deze nieuwe formule is verbeterd en bevat tevens een zonne factor 10.

Te gebruiken bij

  • Pigmentvlekken

Gebruiksadvies

Voor het beste resultaat wordt er geadviseerd om Thiospot Skin Roller een of tweemaal per dag aan te brengen op kleine maar intens gekleurde huidvlekken door de applicatie-bal met een lichte druk over de huid te laten rollen.

Thiospot Skin Roller kan in combinatie met Thiospot Intensive Cream gebruikt worden wanneer het gaat om meerdere verpreide vlekken, er wordt geadviseerd om de cream over de gehele huidoppervlakte aan te brengen en vervolgens de Skin Roller op de dieper gekleurde vlekken.
 
(Voordat resultaat zichtbaar is, moet er wel consequent 6 tot 9 weken Thiospot worden gebruikt.) 

Samenstelling

Alcohol denat, dimethyl isosorbide, ethyl linoleate, C12-15 alkyl benzoate, ethylhexyl methoxycinnamate, thioctic acid, caprylic / capric triglyceride, octadecenedioic acid, salicyloyl phytosphingosine, salicylic acid.

Inhoud

5 milliliter

Verpakkingsvorm

Roller

Merk

Integro

De online getoonde tekst en afbeelding dienen uitsluitend ter illustratie. Voor volledige, correcte en actuele productinformatie verwijzen wij u naar de bijsluiter van de fabrikant zoals die bij het product wordt meegeleverd.Trustpilot
Betalen met iDeal Betalen met Visa Betalen met Maestro   Onlinegeschillenbeslechting

Een moment geduld aub...

Toegevoegd aan je winkelmand

Verder winkelen
Naar kassa en afrekenen
Verder winkelen
Naar kassa en afrekenen