Rug

 

Orthopedische ondersteuning voor rug en bekken

 

Of u nu door u rug bent gegaan tijdens het tillen of sporten, een verkeerde beweging heeft gemaakt of last heeft van uw rug bij zwangerschap, rugpijn is heel vervelend. Vaak wordt u erg beperkt in uw dagelijkse activiteiten. Een goede ondersteuning kan veel verlichting bieden.

 

Rug

 

Rugpijn is een belemmerende pijn. U kunt er last van krijgen tijdens uw zwangerschap, door een sportblessure of overbelasting, maar ook door een plotselinge, verkeerde beweging. Lopen, staan, zitten en liggen kunnen een opgave worden. Met de LombaSkin ontlast u de rugspieren en stabiliseert u de wervelkolom. Resultaat: minder pijn, méér vrijheid in beweging!

 

LombaSkin Elastische lendegordel

 

Comfortabel door het luchtdoorlatende, elastische Combitex weefsel. De baleinen aan de achterkant geven steun en de lichte stofstructuur voelt als een tweede huid. De hand- en duimlus maken het aantrekken gemakkelijker.

Ga naar product >

 

Maattabel LombaSkin

LombaSkin

 

Rug/Bekken

 

Hebt u ook zo’n last van je rug nu u zwanger bent? Dan bent u niet de enige: ongeveer de helft van alle zwangere vrouwen kampt met rug- of bekkenproblemen. Uw lichaam krijgt het zwaar te verduren als u zwanger bent. Vooral uw rug en uw bekken. Dat is natuurlijk niet zo gek. Uw buik wordt steeds groter en zwaarder. Al dat extra gewicht moet u meedragen en dat kun u gaan voelen in uw rug. Deze speciaal aangepaste producten bieden een oplossing.

 

Ortel P Bekkenbrace

 

Deze steunband bij bekkeninstabiliteit heeft een comfortabele voering en is gemakkelijk aan te brengen.

Ga naar product >

 

Maattabel Ortel P

Ortel P

 

Lombamum Zwangerschaps ruggordel

 

Geeft optimale steun aan rug en buik, ondersteunt de buik aan de onderzijde zonder dat er druk wordt uitgeoefend en corrigeert de houding.

Ga naar product >

 

Maattabel Lombamum

Lombamum

 

 

< Terug naar Thuasne homepage
Medische lendegordel infographic


Trustpilot
Betalen met iDeal Betalen met Visa Betalen met Maestro   Onlinegeschillenbeslechting

Een moment geduld aub...

Toegevoegd aan je winkelmand

Verder winkelen
Naar kassa en afrekenen
Verder winkelen
Naar kassa en afrekenen