Test-Point Chlamydia Test

Test-Point Chlamydia Test (voor vrouwen).

 17,95
Dit product kan op dit moment niet besteld worden.

Test-Point Chlamydia Test

Lees voor gebruik de bijsluiter

U kiest voor een kwaliteitsproduct.

De online getoonde tekst en afbeelding dienen uitsluitend ter illustratie. Voor volledige, correcte en actuele productinformatie verwijzen wij u naar de bijsluiter van de fabrikant zoals die bij het product wordt meegeleverd.

Beschrijving

Chlamydia is de meest voorkomende SOA (seksueel overdraagbare aandoening) in Nederland. Chlamydia wordt veroorzaakt door de bacterie chlamydia trachomatis, welke wordt overgedragen door onveilig seksueel contact. Alleen in Nederland zijn er naar schatting jaarlijks 60.000 nieuwe infecties (cijfers SOA AIDS Nederland). Chlamydia komt met name veel voor bij vrouwen in de leeftijdscategorie 15-25, en is zeer besmettelijk. Onveilig seksueel contact met iemand die chlamydia heeft levert een kans van 70% besmetting op.
Een chlamydia infectie kan vervelende complicaties veroorzaken. Het kan in eerste instantie leiden tot toegenomen vaginale afscheiding, een branderig gevoel bij het plassen en pijn in de onderbuik. Wanneer een chlamydia infectie onbehandeld blijft kan het echter een aantal complicaties teweeg brengen: ooginfecties, keelontsteking, longontsteking, onvruchtbaarheid (circa 1000 per jaar in Nederland) en buiten baarmoederlijke zwangerschappen. Doordat een chlamydia infectie vaak symptoomloos verloopt, bestaat er een grote groep mensen die niet weten dat ze besmet zijn. Naar schatting heeft liefst 70% van de vrouwen geen enkel symptoom ondanks de infectie.

De Test
Het is zeer belangrijk vroegtijdig te ontdekken dat u chlamydia hebt. Met deze test biedt Test-Point een eenvoudig hulpmiddel om chlamydia op te sporen.
De Test-Point Chlamydia Test werkt eenvoudig aan de hand van een wattenstaafje met vloeistoffen. De test is even betrouwbaar als een laboratorium test, en is uitsluitend geschikt voor vrouwen.

Resultaat
Het resultaat van de Test-Point Chlamydia Test kan al snel afgelezen worden, aan de hand van een verkleuring.

Inhoud
De Test-Point Chlamydia Test bevat de volgende componenten:

  • 1 Verpakte Test (incl. wattenstaafje)
  • 1 Bijsluiter
     

Extra nodig: een klok, wekker of stopwatch om de tijd op te nemen.

Inhoud

1 exemplaar

Merk

Test-point

De online getoonde tekst en afbeelding dienen uitsluitend ter illustratie. Voor volledige, correcte en actuele productinformatie verwijzen wij u naar de bijsluiter van de fabrikant zoals die bij het product wordt meegeleverd.Trustpilot
Betalen met iDeal Betalen met Visa Betalen met Maestro   Onlinegeschillenbeslechting

Een moment geduld aub...

Toegevoegd aan je winkelmand

Verder winkelen
Naar kassa en afrekenen
Verder winkelen
Naar kassa en afrekenen