Tijgerbalsem Rood

Warme, comfortabele remedie. Heb je vastzittende of stijve spieren na het sporten of bij het opstaan, dan is Tijgerbalsem Rood de beste keuze.

* Verplichte velden

Vanaf  7,60
Aantal:

Tijgerbalsem Rood

Lees voor gebruik de bijsluiter

U kiest voor een kwaliteitsproduct.

De online getoonde tekst en afbeelding dienen uitsluitend ter illustratie. Voor volledige, correcte en actuele productinformatie verwijzen wij u naar de bijsluiter van de fabrikant zoals die bij het product wordt meegeleverd.

Beschrijving

Warme, comfortabele remedie. Heb je vastzittende of stijve spieren na het sporten of bij het opstaan, dan is Tijgerbalsem Rood de beste keuze. Zeer effectief voor de verzorging van gevoelige spieren. Breng de balsem aan op de huid en haar warme, verzachtende en verzorgende invloeden werken snel.

Gebruiksadvies

Tijgerbalsem is gemakkelijk aan te brengen, waarbij een vingertip vaak al voldoende is. Tijgerbalsem producten niet aanbrengen op de geïrriteerde huid, op slijmvliezen of in de ogen. Met voorzorg gebruiken bij jonge kinderen.

Samenstelling

Camphor BP, Menthol BP, Cajuput Oil BPC, Clove Oil (contains Eugenol), Cassia Oil BP, Paraffin en Petrolatum.

Verpakkingsvorm

Potje

Meer informatie

  • Let op! Tijgerbalsem Rood kan kleding verkleuren. Het is daarom raadzaam de ingesmeerde delen af te dekken, waardoor bovendien het effect nog langer aanhoudt.
  • Tijgerbalsem is verkrijgbaar in een verpakkingen van 19 of 30 gram

Merk

Tiger Balm

De online getoonde tekst en afbeelding dienen uitsluitend ter illustratie. Voor volledige, correcte en actuele productinformatie verwijzen wij u naar de bijsluiter van de fabrikant zoals die bij het product wordt meegeleverd.Trustpilot
Betalen met iDeal Betalen met Visa Betalen met Maestro   Onlinegeschillenbeslechting

Een moment geduld aub...

Toegevoegd aan je winkelmand

Verder winkelen
Naar kassa en afrekenen
Verder winkelen
Naar kassa en afrekenen