Toco Tholin Druppels

Toco Tholin Druppels is gebaseerd op 7 zuivere etherische oliën, gewonnen uit heilzame planten, verrijkt met menthol.

* Verplichte velden

Vanaf  0,00
Aantal:

Toco Tholin Druppels

Lees voor gebruik de bijsluiter

U kiest voor een kwaliteitsproduct.

De online getoonde tekst en afbeelding dienen uitsluitend ter illustratie. Voor volledige, correcte en actuele productinformatie verwijzen wij u naar de bijsluiter van de fabrikant zoals die bij het product wordt meegeleverd.

Beschrijving

Toco Tholin Druppels is gebaseerd op 7 zuivere etherische oliën, gewonnen uit heilzame planten, verrijkt met menthol. Etherische oliën zijn ontspannend en positief voor lichaam en geest. Ook zijn ze verzachtend voor de luchtwegen. Dat begint al bij de geur via de ademhaling. Eenmaal aangebracht op de huid, dringen ze diep in de spieren door met hun weldadige invloed.

 • Toco Tholin om vrijer te ademen!
  Enkele druppels op uw zakdoek of in een stoombad. Ook borst of rug inwrijven met enkele druppels of dun met Toco Tholin Balsem is aan te bevelen.
 • Toco Tholin ontspant en verfrist
  Enkele druppels op uw voorhoofd, uw slapen (niet bij de ogen) en in de nek en u bent weer fit. Goed te gebruiken bij vermoeidheid, autorijden, vergaderen, winkelen, sport, etc.
 • Een druppel op de verdamper/ventilator in uw kamer of auto verfrist de lucht!
 • Bij kriebel in de keel enkele druppels op suiker of honing zo lang mogelijk in de mond houden. Ook de hals inwrijven met Toco Tholin brengt de keel tot rust.
 • Toco Tholin helpt bij de verzorging van de huid. van de huid na insectenbeten,kwallenbeten, brandnetels, etc. Enkele druppels op de huid aanbrengen..Muggen en andere insecten blijven op afstand als u enkele druppels Toco Tholin op uw haar, kleding, of kussen sprenkelt.
 • Sauna: een paar druppels in de pollepel, water erbij en op het vuur. Heerlijk fris en voor meer lucht. Prima als aromatherapie.
 • Ligbad en voetbad. 5 tot 10 druppels in water houden uw spieren en gewrichten soepel. U bent weer urenlang actief. Heeft u geen bad? Sprenkel dan een paar druppels tegen uw douchewand, dit is verfrissend.
 • Voor een frisse adem. De mond spoelen met een druppel Toco Tholin in water of gewoon direct op de tong. Helpt tegen de geur van knoflook, roken, alcohol, etc. Doe eens een druppel Toco Tholin in het water van uw monddouche!
 • Meer lucht voor sporters: een paar druppels in de mond, op T-shirt, zweetbandje maken u urenlang actief. Aan te bevelen bij sporten zoals: wielrennen, voetballen, hockey, tennis, golf, skiën, fitness.
 • Toco Tholin is een spierolie voor soepele spieren en gewrichten. Dringt diep door in de spieren.

Samenstelling

Pepermuntolie, eucalyptus-, steranijs-, petitgrain-, lavendel, rozemarijn-, kruidnagelolie en menthol.

Inhoud

3 of 6 milliliter

Meer informatie

Toco Tholin druppels zijn verkrijgbaar per 3 en per 6 milliliter.

Merk

Toco Tholin

De online getoonde tekst en afbeelding dienen uitsluitend ter illustratie. Voor volledige, correcte en actuele productinformatie verwijzen wij u naar de bijsluiter van de fabrikant zoals die bij het product wordt meegeleverd.Trustpilot
Betalen met iDeal Betalen met Visa Betalen met Maestro   Onlinegeschillenbeslechting

Een moment geduld aub...

Toegevoegd aan je winkelmand

Verder winkelen
Naar kassa en afrekenen
Verder winkelen
Naar kassa en afrekenen