Toco Tholin NatuMas Warm

Toco Tholin NatuMas Warm is een massage-olie die zorgt voor een warmtegevoel op de huid.

* Verplichte velden

Vanaf  7,97
Aantal:

Toco Tholin NatuMas Warm

Lees voor gebruik de bijsluiter

U kiest voor een kwaliteitsproduct.

De online getoonde tekst en afbeelding dienen uitsluitend ter illustratie. Voor volledige, correcte en actuele productinformatie verwijzen wij u naar de bijsluiter van de fabrikant zoals die bij het product wordt meegeleverd.

Beschrijving

NatuMas Warm is een massage-olie die zorgt voor een warmtegevoel op de huid. Tevens beschermt NatuMas Warm tegen kou en regen omdat deze olie wat vetter is. De etherische oliën, gewonnen uit heilzame planten en kruiden, houden het lichaam soepel. Ze worden snel opgenomen in de spieren en bevorderen daar de doorbloeding. Capsicum is het natuurlijke bestanddeel wat zorgt voor het warmte-gevoel. Dit kan wat roodheid of een lichte irritatie veroorzaken.

Gebruiksadvies

Vóór de aktie of warming-up, de spieren en gewrichten goed inmasseren. Belangrijk is te weten dat bij NatuMas Warm beweging nodig is om het warmte-gevoel op de huid te ervaren en dat vocht (bijvoorbeeld transpiratie of douchen) het warmtegevoel versterkt.

Samenstelling

Sojaolie, zonnebloemolie, eucalyptusolie, capsicum oleoresin, steranijsolie, amandelolie, kruidnagelolie, petit-grain olie, lavendelolie, rozemarijnolie, vitamine E en menthol.

Inhoud

250, 500 of 5000 milliliter

Verpakkingsvorm

Flacon

Meer informatie

Vindt u het warmtegevoel te sterk? Dan kunt u dit verminderen door te mengen met NatuMas of MediMas massage-olie. Ook is het mogelijk NatuMas Warm gedeeltelijk af te wassen met Was-Lotion.

Merk

De online getoonde tekst en afbeelding dienen uitsluitend ter illustratie. Voor volledige, correcte en actuele productinformatie verwijzen wij u naar de bijsluiter van de fabrikant zoals die bij het product wordt meegeleverd.Trustpilot
Betalen met iDeal Betalen met Visa Betalen met Maestro   Onlinegeschillenbeslechting

Een moment geduld aub...

Toegevoegd aan je winkelmand

Verder winkelen
Naar kassa en afrekenen
Verder winkelen
Naar kassa en afrekenen