TopPharm DarmConditioner Granulaat

TopPharm DarmConditioner is een bacteriepreparaat (probioticum) met extra toegevoegde Fructo-Oligo-Sacchariden (prebioticum).

 19,90
Dit product kan op dit moment niet besteld worden.

TopPharm DarmConditioner Granulaat

Lees voor gebruik de bijsluiter

Dit product is een gezondheidsproduct.

De online getoonde tekst en afbeelding dienen uitsluitend ter illustratie. Voor volledige, correcte en actuele productinformatie verwijzen wij u naar de bijsluiter van de fabrikant zoals die bij het product wordt meegeleverd.

Beschrijving

TopPharm DarmConditioner is een bacteriepreparaat (probioticum) met extra toegevoegde Fructo-Oligo-Sacchariden (prebioticum).

Productvoordelen

  • Bacteriepreparaat dat zowel probiotica als prebiotica bevat
  • Vegetarisch

 

Gebruiksadvies

1 á 2 maal daags 1 afgestreken theelepel granulaat oplossen in lauwwarm water en een kwartier laten staan alvorens in te nemen. Bij voorkeur vóór het slapen gaan en/of 's ochtends op een nuchtere maag innemen.

Samenstelling

Per dagelijkse dosis (3 capsules): 
Bifidobacterium lactis (2x), Enterococcus faecium, Lactobacillus acidophilus, Lactobacillus paracasei, Lactobacillus plantarum, Lactobacillus salivarius, Lactococcus lactis in een basis van FOS (fructo-oligosacchariden).

Dit probioticum bevat 1 miljard kiemen per gram.
1 capsule bevat 400 mg probioticum.

Ingrediënten: Maïsmeel, maltodextrine, inuline, kaliumchloride, magnesiumsulfaat, bacterieculturen, fructo-oligosacchariden (FOS), enzymen (amylases), vanillepoeder, mangaansulfaat, HPMC (vegetarische capsulehuls).

Bevat

Mogelijk sporen van soja, melk en sulfiet.

Inhoud

50 gram

Verpakkingsvorm

Pot

Meer informatie

  • Aanbevolen dagelijkse dosis niet overschrijden.
  • Een gevarieerde evenwichtige voeding en een gezonde levensstijl zijn belangrijk. Voedingssupplementen zijn geen vervanging van een gevarieerde voeding.

Merk

Toppharm

Hoe te bewaren

Droog, donker en koel bewaren tussen de 15° en 22°C.
De online getoonde tekst en afbeelding dienen uitsluitend ter illustratie. Voor volledige, correcte en actuele productinformatie verwijzen wij u naar de bijsluiter van de fabrikant zoals die bij het product wordt meegeleverd.Trustpilot
Betalen met iDeal Betalen met Visa Betalen met Maestro   Onlinegeschillenbeslechting

Een moment geduld aub...

Toegevoegd aan je winkelmand

Verder winkelen
Naar kassa en afrekenen
Verder winkelen
Naar kassa en afrekenen