Trachitol Zuigtablet

Trachitol is een geneesmiddel dat u kunt gebruiken bij beginnende keelpijn.

Trachitol Zuigtablet

Lees voor gebruik de bijsluiter

Dit product is een geneesmiddel. Lees voor gebruik de bijsluiter. Geneesmiddelen mogen helaas niet geretourneerd worden.

De online getoonde tekst en afbeelding dienen uitsluitend ter illustratie. Voor volledige, correcte en actuele productinformatie verwijzen wij u naar de bijsluiter van de fabrikant zoals die bij het product wordt meegeleverd.


Bekijk bijsluiter

Beschrijving

Trachitol is een geneesmiddel dat u kunt gebruiken bij beginnende keelpijn. Het heeft een dubbele werking. Het bevat naast twee antibacteriële ingrediënten ook een pijnstillende stof. Het doodt niet alleen de bacteriën, maar zorgt er dus ook voor dat u snel van de pijn af bent en het werkt nog lang door.

Te gebruiken bij

  • (Beginnende) keelpijn

Productvoordelen

  • Bevat een pijnstillende stof
  • Werkt lang door
  • Suikervrij
  • Frisse pepermuntsmaak.

Dosering

De zuigtablet langzaam in de mond laten oplossen. Elke 2 uur kan een zuigtablet worden ingenomen. Volwassenen niet meer dan 8 tabletten per dag, kinderen (vanaf 4 jaar) niet meer dan 6 tabletten per dag. Bij geneesmiddelen is het belangrijk om het maximale aantal tabletten per dag niet te overschrijden.

Bijwerkingen

Zoals alle geneesmiddelen kan Trachitol bijwerkingen veroorzaken, hoewel niet iedereen deze hoeft te krijgen.In sommige gevallen kunnen allergische reacties optreden (bij meer dan 1 op de 10.000, maar bij minder dan 1 op de 1.000 patiënten). Dit betekent dat van elke tienduizend patiënten die dit geneesmiddel gebruiken, tussen de 1 en 10 patiënten een overgevoeligheidsreactie kan overkomen. In geval er bij u een bijwerking optreedt die niet in de bijsluiter is vermeld of die u als ernstig ervaart, informeer dan uw arts of apotheker. Zie bijsluiter.

Interacties

Informeer uw arts of apotheker indien u momenteel medicijnen slikt of recentelijk enig ander medicijn heeft geslikt, ook indien niet voorgeschreven.

Zwangerschap / Borstvoeding

Neem contact op met uw arts of apotheker voordat u trachitol gaat gebruiken.

Smaak

Pepermunt

Samenstelling

1 mg Lidocaïne­ hydrochloride en 1,8 mg Propylâ 4â hydroxybenzoaat. Hulpstoffen: Magnesiumstearaat, kaliumaluminiumsulfaat, pepermuntolie, sorbitol.

Bevat geen

Suiker

Inhoud

20/30 zuigtabletten

Verpakkingsvorm

Doordrukstrip

Meer informatie

Trachitol zuigtabletten zijn verkrijgbaar in verpakkingen van 20 of 30 stuks. 

Merk

Hoe te bewaren

Bewaren in de oorspronkelijke verpakking ter bescherming tegen vocht en beneden de 25ºC. Buiten bereik en zicht van kinderen bewaren.
De online getoonde tekst en afbeelding dienen uitsluitend ter illustratie. Voor volledige, correcte en actuele productinformatie verwijzen wij u naar de bijsluiter van de fabrikant zoals die bij het product wordt meegeleverd.Trustpilot
Betalen met iDeal Betalen met Visa Betalen met Maestro   Onlinegeschillenbeslechting

Een moment geduld aub...

Toegevoegd aan je winkelmand

Verder winkelen
Naar kassa en afrekenen
Verder winkelen
Naar kassa en afrekenen