Vitals Ubiquinol

Vitals Ubiquinol - biologisch actieve vorm van co-enzym Q10.

 77,95
Aantal:
Direct leverbaar, voor 16.00 uur besteld morgen in huis

Vitals Ubiquinol

Lees voor gebruik de bijsluiter

Dit product is een gezondheidsproduct.

De online getoonde tekst en afbeelding dienen uitsluitend ter illustratie. Voor volledige, correcte en actuele productinformatie verwijzen wij u naar de bijsluiter van de fabrikant zoals die bij het product wordt meegeleverd.

Beschrijving

In preparaten met co-enzym Q10 wordt doorgaans de geoxideerde vorm van deze nutriënt toegepast, genaamd ubiquinon. Geoxideerde Q10 wordt na orale inname grotendeels omgezet in ubiquinol, de lichaamseigen en biologisch actieve vorm van Q10. 

Dit conversie-proces is niet nodig bij gebruik van Vitals Ubiquinol, een voedingssupplement dat biologisch actieve Q10 levert in een kant-en-klare vorm. 

Tot voor kort kon ubiquinol nooit in supplementen worden gebruikt omdat het gemakkelijk oxideert bij blootstelling aan lucht of licht. De leverancier van Vitals Ubiquinol, het Japanse bedrijf Kaneka, is er met behulp van geavanceerde technologie als eerste in geslaagd een proces te ontwikkelen waarmee een ubiquinol-supplement van constante kwaliteit kan worden gerealiseerd. Als Q10-specialist met jarenlange ervaring kan Kaneka bovendien garanderen dat de ubiquinol volledig natuur- en lichaamsidentiek is.

Gebruiksadvies

1-2 softgels per dag bij een maaltijd met ruim water innemen of zoals geadviseerd.

Samenstelling

Vulstof: koolzaadolie; rundergelatine (softgelcapsule), emulgatoren: diglyceryl monooleaat, lecithine (uit soja); glycerol, ubiquinol, stabilisator: bijenwas; kleurstof: caramel.

Bevat geen

Gluten, lactose, conserveringsmiddelen en synthetische kleur-, geur- en smaakstoffen.

Inhoud

150 softgel capsules

Verpakkingsvorm

Pot

Meer informatie

Dit product is een voedingssupplement. Houd u aan de aanbevolen dosering.
 
Een gevarieerde, evenwichtige voeding en een gezonde levensstijl zijn belangrijk. Een voedingssupplement is geen vervanging van een gevarieerde voeding. Raadpleeg een deskundige alvorens supplementen te gebruiken in geval van zwangerschap, lactatie, medicijngebruik en ziekte.

Merk

Vitals

Sterkte

50 mg

Hoe te bewaren

Droog, afgesloten en bij kamertemperatuur bewaren, tenzij anders geadviseerd op het etiket. Buiten bereik van jonge kinderen houden.
De online getoonde tekst en afbeelding dienen uitsluitend ter illustratie. Voor volledige, correcte en actuele productinformatie verwijzen wij u naar de bijsluiter van de fabrikant zoals die bij het product wordt meegeleverd.Trustpilot
Betalen met iDeal Betalen met Visa Betalen met Maestro   Onlinegeschillenbeslechting

Een moment geduld aub...

Toegevoegd aan je winkelmand

Verder winkelen
Naar kassa en afrekenen
Verder winkelen
Naar kassa en afrekenen