Unicare Alles-in-een Vloeistof Harde Lenzen

Geschikt voor het dagelijks schoonmaken, desinfecteren, bewaren en inzetten van harde, zuurstofdoorlatende contactlenzen.

 8,49
Aantal:
Direct leverbaar, voor 16.00 uur besteld morgen in huis

Unicare Alles-in-een Vloeistof Harde Lenzen

Lees voor gebruik de bijsluiter

U kiest voor een kwaliteitsproduct.

De online getoonde tekst en afbeelding dienen uitsluitend ter illustratie. Voor volledige, correcte en actuele productinformatie verwijzen wij u naar de bijsluiter van de fabrikant zoals die bij het product wordt meegeleverd.

Beschrijving

Unicare Alles-in-een Vloeistof Harde Lenzen is een uitgekiende vloeistof die met behulp van filtratie gesteriliseerd is. De vloeistof is geschikt voor het dagelijks schoonmaken, desinfecteren, bewaren en inzetten van harde, zuurstofdoorlatende contactlenzen. De vloeistof heeft een neutrale pH waarde, die gelijk is aan het traanvocht. Deze pH waarde zorgt ervoor dat de vloeistof zacht voor uw ogen is.

Productvoordelen

  • Het verzekert een optimale desinfectie door Bactac. Het patenteerde Bactac bevat een natuurlijke ingrediënt, afkomstig van de kokosnoot.
  • De vloeistof is zacht voor de ogen door de neutrale pH waarde. De pH waarde is gelijk aan de pH waarde van het traanvocht.

Inhoud

240 milliliter

Verpakkingsvorm

Flacon

Merk

Unicare

De online getoonde tekst en afbeelding dienen uitsluitend ter illustratie. Voor volledige, correcte en actuele productinformatie verwijzen wij u naar de bijsluiter van de fabrikant zoals die bij het product wordt meegeleverd.Trustpilot
Betalen met iDeal Betalen met Visa Betalen met Maestro   Onlinegeschillenbeslechting

Een moment geduld aub...

Toegevoegd aan je winkelmand

Verder winkelen
Naar kassa en afrekenen
Verder winkelen
Naar kassa en afrekenen