Unicura Handsoap Balance

Unicura Handsoap Balance is een hygiënische en zuinige zeep. Unicura handzeep bevat een anti-bacterieel bestanddeel dat de huid helpt beschermen tegen bacteriën die huidproblemen kunnen veroorzaken 2,60
Dit product kan op dit moment niet besteld worden.

Unicura Handsoap Balance

Lees voor gebruik de bijsluiter

U kiest voor een kwaliteitsproduct.

De online getoonde tekst en afbeelding dienen uitsluitend ter illustratie. Voor volledige, correcte en actuele productinformatie verwijzen wij u naar de bijsluiter van de fabrikant zoals die bij het product wordt meegeleverd.

Beschrijving

U wast iedere dag uw handen. En juist om die reden zorgt Unicura Handsoap Balance voor een effectieve en hygiënische verzorging van uw huid. Unicura Balance is ideaal voor dagelijks gebruik. In de keuken, op het toilet of in de badkamer: we helpen uw handen overal te beschermen. Daar kunt u zeker van zijn.

Te gebruiken bij

  • Handhygiëne

Productvoordelen

  • Antibacterieel
  • Houdt de huid zacht
  • Gemakkelijk bij te vullen
  • Met handige pomp

Inhoud

250 milliliter

Verpakkingsvorm

Pompflacon

Meer informatie

Unicura Handsoap Balance is verkrijgbaar in een pompje en een navul. Tevens is deze variant verkrijgbaar als zeeptablet (ongeparfumeerd).

Merk

De online getoonde tekst en afbeelding dienen uitsluitend ter illustratie. Voor volledige, correcte en actuele productinformatie verwijzen wij u naar de bijsluiter van de fabrikant zoals die bij het product wordt meegeleverd.Trustpilot
Betalen met iDeal Betalen met Visa Betalen met Maestro   Onlinegeschillenbeslechting

Een moment geduld aub...

Toegevoegd aan je winkelmand

Verder winkelen
Naar kassa en afrekenen
Verder winkelen
Naar kassa en afrekenen