Winkelen per

Selectie verfijnen

Wegwerp/wasbaar
  1. Wegwerp (6)
Absorptievermogen
  1. Grote scheuten (5)
  2. Volledige blaasinhoud (5)
  3. Ontlasting (4)
Artikel
  1. Verband heupbandfixatie (6)
Productlijn
  1. Attends flex (3)
  2. Tena flex (3)
Merk
  1. Attends (3)
  2. Tena (3)

Verband met heupbandfixatie

Eenvoudig in gebruik dankzij het speciale fixatiesysteem waarbij het product eenvoudig via de heupband gefixeerd kan worden. Deze producten kunt u als verzorger ook omdoen bij een ander.

6 Producten
Terug naar boven

Incontinentiemateriaal met heupbandfixatie

Wanneer er sprake is van het verlies van grote hoeveelheden urine door mannen en vrouwen die niet meer erg mobiel zijn is er verband met een speciale heupbandfixatie. Het materiaal heeft een zachtere toplaag, die zorgt voor een nog snellere opname van urine. De banden met stretch volgen de bewegingen van het lichaam en zorgen voor een betere fixatie. De tailleband maakt het verband gemakkelijk te vervangen bij iedere lichaamsvorm. Een urine-indicator geeft aan wanneer het product vervangen moet worden. Anti lekrand voor maximale bescherming tegen lekkage.

Waarom Leef.nl

Leef.nl is de webshop van meer dan 450 apotheken in Nederland. Leef.nl biedt naast een groot assortiment van meer dan 10.000 producten ook altijd compleet advies. Ontdek alle gezondheidsinformatie in onze kennisbank of bestel uw product direct. Indien u voor 16.00 uur bestelt zijn de producten morgen al in huis! Of u haalt ze heel eenvoudig gratis op bij een van de aangesloten apotheken.Trustpilot
Betalen met iDeal Betalen met Visa Betalen met Maestro   Onlinegeschillenbeslechting

Een moment geduld aub...

Toegevoegd aan je winkelmand

Verder winkelen
Naar kassa en afrekenen
Verder winkelen
Naar kassa en afrekenen