Winkelen per

Selectie verfijnen

Merk
  1. HeltiQ (2)
  2. Tena (3)

Reiniging

Producten speciaal voor milde reiniging, verzorging en bescherming van de kwetsbare en gevoelige huid. Bij de meeste van deze producten is naspoelen niet nodig. Daarom zijn ze ook geschikt voor het wassen van iemand die in bed ligt.

5 Producten
Terug naar boven

Reiningingsproducten bij ongewenst urineverlies

Wanneer iemand last heeft van ongewenst urineverlies ligt irritatie van de huid op de loer. Doordat de huid voortdurend wordt blootgesteld aan vocht en afvalstoffen uit de urine kunnen huidirritaties ontstaan. Voorkom dit door de liezen en huidplooien goed af te drogen en extra op de hygiëne te letten. Er zijn speciale pakjes met natte washanden verkrijgbaar zodat u zich overal kunt reinigen. Ook zijn er speciale huidverzorgingsproducten te koop om huidirritaties door incontinentie te voorkomen. Op Leef.nl zijn deze verkrijgbaar, net als een breed assortiment incontinentiematerialen.

Waarom Leef.nl

Leef.nl is de webshop van meer dan 450 apotheken in Nederland. Leef.nl biedt naast een groot assortiment van meer dan 10.000 producten ook altijd compleet advies. Ontdek alle gezondheidsinformatie in onze kennisbank of bestel uw product direct. Indien u voor 16.00 uur bestelt zijn de producten morgen al in huis! Of u haalt ze heel eenvoudig gratis op bij een van de aangesloten apotheken.Trustpilot
Betalen met iDeal Betalen met Visa Betalen met Maestro   Onlinegeschillenbeslechting

Een moment geduld aub...

Toegevoegd aan je winkelmand

Verder winkelen
Naar kassa en afrekenen
Verder winkelen
Naar kassa en afrekenen