Valdispert 450 mg Extra Forte

Valdispert 450 mg heeft een ontspannend en rustgevend effect. Het verlicht lichte nerveuze gevoelens en bevordert een ontspannen slaap.

 16,99
Aantal:
Direct leverbaar, voor 16.00 uur besteld morgen in huis

Valdispert 450 mg Extra Forte

Lees voor gebruik de bijsluiter

Dit product is een geneesmiddel. Lees voor gebruik de bijsluiter. Geneesmiddelen mogen helaas niet geretourneerd worden.

De online getoonde tekst en afbeelding dienen uitsluitend ter illustratie. Voor volledige, correcte en actuele productinformatie verwijzen wij u naar de bijsluiter van de fabrikant zoals die bij het product wordt meegeleverd.

Beschrijving

Nervositeit en spanning kunnen ervoor zorgen dat u moeite hebt met in slaap vallen en vaak wakker wordt, omdat u niet kunt ontspannen. Terwijl een goede nachtrust juist zo belangrijk is voor het lichaam om te herstellen. Valdispert 450 mg heeft een ontspannend en rustgevend effect. Het verlicht lichte nerveuze gevoelens en bevordert een ontspannen slaap. Valdispert 450 mg heeft een wetenschappelijk en klinisch bewezen werking. Belangrijk is dat het product geen gewenning geeft en dus met een gerust gevoel gedurende langere tijd gebruikt kan worden.

Te gebruiken bij

  • Spanning, nervositeit en slaapproblemen

Dosering

Bij lichte nervositeit: 1 tablet 3-maal per dag.

Bij inslaapmoeilijkheden: 1 tablet een half uur tot een uur voor het slapengaan, indien nodig met nog 1 extra tablet vroeger in de avond.

Bijwerkingen

Zoals elk geneesmiddel kan ook dit geneesmiddel bijwerkingen hebben, al krijgt niet iedereen daarmee te maken. Tijdens behandeling met dit geneesmiddel kunnen maag-darmklachten, zoals misselijkheid of buikpijn optreden. De frequentie van deze bijwerkingen is niet bekend. Krijgt u veel last van een van de bijwerkingen? Of krijgt u een bijwerking die niet in de bijsluiter staat? Neem dan contact op met uw arts of apotheker.

Interacties

Gebruik Valdispert 450 mg niet samen met geneesmiddelen die sufheid veroorzaken (zoals synthetische kalmeringsmiddelen). Vertel uw arts of apotheker als u andere geneesmiddelen inneemt, recentelijk heeft ingenomen of gaat innemen.

Zwangerschap / Borstvoeding

Gebruik Valdispert 450 mg niet tijdens de zwangerschap of de periode van borstvoeding.

Contra-indicaties

Gebruik dit middel niet:

  • bij kinderen jonger dan 12 jaar

Samenstelling

Elke omhulde tablet bevat 450 mg extract van Valeriane officinalis. Extractiemiddel: ethanol 70% v/v. Tabletkern: vloeibare glucose (gesproeidroogd), watervrij coloïdaal siliciumdioxide, cellulose in poedervorm, natriumcroscarmellose, stearinezuur en talk. Tabletcoating: sucrose, talk, calciumcarbonaat(E170), acacia, tragacanth, titaandioxide (E171), vloeibare glucose (gesproeidroogd), capol 600 T.S (bevat witte bijenwas, carnaubawas en schellak).

Beïnvloedt rijvaardigheid

Rijd niet en gebruik geen gereedschap of machines, omdat Valdispert 450 mg sufheid kan veroorzaken.

Inhoud

40 tabletten

Verpakkingsvorm

Blister

Meer informatie

Indien u allergisch bent voor valeriaan of een van de bestanddelen is gebriuk niet aangeraden.

Merk

Valdispert

Hoe te bewaren

Bewaren onder de 30 graden. Buiten het bereik en zicht van kinderen houden.
De online getoonde tekst en afbeelding dienen uitsluitend ter illustratie. Voor volledige, correcte en actuele productinformatie verwijzen wij u naar de bijsluiter van de fabrikant zoals die bij het product wordt meegeleverd.Trustpilot
Betalen met iDeal Betalen met Visa Betalen met Maestro   Onlinegeschillenbeslechting

Een moment geduld aub...

Toegevoegd aan je winkelmand

Verder winkelen
Naar kassa en afrekenen
Verder winkelen
Naar kassa en afrekenen