Valdispert Overgang Totaal

Bij overgangsverschijnselen zoals opvliegers, nachtelijk transpireren en een onrustig gevoel of prikkelbare gevoelens.

 14,99
Aantal:
Direct leverbaar, voor 16.00 uur besteld morgen in huis

Valdispert Overgang Totaal

Lees voor gebruik de bijsluiter

Dit product is een gezondheidsproduct.

De online getoonde tekst en afbeelding dienen uitsluitend ter illustratie. Voor volledige, correcte en actuele productinformatie verwijzen wij u naar de bijsluiter van de fabrikant zoals die bij het product wordt meegeleverd.

Beschrijving

Valdispert Overgang Totaal is een natuurlijk middel om vrouwen die in de overgang zijn te helpen. Het is een product voor lichaam én geest, bij de meest voorkomende fysieke en emotionele overgangsverschijnselen zoals opvliegers, nachtelijk transpireren en innerlijke onrust.

Iedere dragee Valdispert Overgang Totaal bevat salvia officinalis, cimicifuga racemosa en valeriaanwortel. De dragees zijn vrij van gluten- geur- en smaakstoffen. Het ‘overgangs’ kruid cimicifuga helpt bij het behouden van de natuurlijke balans in het lichaam, salvia officinalis helpt bij opvliegers en (nachtelijk) transpireren en valeriaanwortel geeft innerlijke rust en ontspanning. De combinatie van deze drie geneeskrachtige planten zorgt ervoor dat u tijdens de overgang, zowel lichamelijk als geestelijk in evenwicht bent, en helpt u op een natuurlijke wijze door de overgang heen.

Te gebruiken bij

  • Overgangsverschijnselen

Dosering

2x daags 1 dragee met water innemen. Dragees in het geheel doorslikken. De aangegeven dosering niet overschrijden.

Contra-indicaties

Niet gebruiken bij overgevoeligheid voor één of meerdere bestanddelen.

Samenstelling

Saccharose, salvia officinalis extract, hydroxypropylcellulose, polyvinylpyrrollidon, maïszetmeel, microkristalijne cellulose, valeriaanwortel extract, titaandioxide, calciumcarbonaat, stearinezuur, talk, cimicifuga racemosa extract, glucose, polyethyleenglycol, natriumcarboxymethylcellulose, schellak, witte bijenwas, carnaubawas, siliciumdioxide, polysorbaat 80, natriumfosfaat.

Bevat geen

Gluten, geur - en smaakstoffen.

Inhoud

60 dragees

Meer informatie

Lees voor gebruik de bijsluiter.

Merk

Valdispert

Hoe te bewaren

Buiten bereik van kinderen en bij kamertemperatuur in de originele verpakking bewaren.
De online getoonde tekst en afbeelding dienen uitsluitend ter illustratie. Voor volledige, correcte en actuele productinformatie verwijzen wij u naar de bijsluiter van de fabrikant zoals die bij het product wordt meegeleverd.Trustpilot
Betalen met iDeal Betalen met Visa Betalen met Maestro   Onlinegeschillenbeslechting

Een moment geduld aub...

Toegevoegd aan je winkelmand

Verder winkelen
Naar kassa en afrekenen
Verder winkelen
Naar kassa en afrekenen