Fagron Vaselinecetomacrogolcreme FNA

Fagron Vaselinecetomacrogolcreme FNA is een universele vette basiscrème ter voorkoming van uitdroging van de droge huid.

 8,59
Aantal:
Direct leverbaar, voor 16.00 uur besteld morgen in huis

Fagron Vaselinecetomacrogolcreme FNA

Lees voor gebruik de bijsluiter

Dit product is een gezondheidsproduct.

De online getoonde tekst en afbeelding dienen uitsluitend ter illustratie. Voor volledige, correcte en actuele productinformatie verwijzen wij u naar de bijsluiter van de fabrikant zoals die bij het product wordt meegeleverd.

Beschrijving

Universele vette basiscrème ter voorkoming van uitdroging van de droge huid. Deze crème wordt gebruikt ter ondersteuning van de behandeling van diverse huidaandoeningen.

Gebruiksadvies

Tenzij anders voorgeschreven 2 maal per dag aanbrengen. U kunt de crème gebruiken zolang u deze nodig heeft.

Bijwerkingen

Deze crème zal nauwelijks aanleiding geven tot bijwerkingen. Zeer zelden kunnen gevoeligheidsreacties en irritatie van de huid, door één van de bestanddelen van de crème, optreden. Dit merkt u aan huiduitslag, galbulten of jeuk. Indien u vermoedt overgevoelig te zijn voor één van de bestanddelen kunt u het beste contact opnemen met uw arts of apotheker.

Interacties

Er zijn geen wisselwerkingen met andere geneesmiddelen bekend. Indien u ook een andere crème of zalf voorgeschreven heeft gekregen, overleg dan met uw arts of apotheker over de volgorde van smeren.

Zwangerschap / Borstvoeding

U kunt dit middel veilig gebruiken. Het wordt al jarenlang gebruikt door zwangere vrouwen en vrouwen die borstvoeding geven, zonder nadelige gevolgen voor het kind.

Samenstelling

Gezuiverd water, Witte vaseline, Cetomacrogolwas, Vloeibare paraffine, Propyleenglycol.

Beïnvloedt rijvaardigheid

Dit middel heeft geen invloed op het reactievermogen en rijvaardigheid.

Inhoud

100 gram

Merk

Fagron

Hoe te bewaren

Beneden 25°C bewaren, niet in de vriezer. Buiten bereik van kinderen bewaren. Sluit de tube na gebruik goed af. Na openen 12 maanden houdbaar.
De online getoonde tekst en afbeelding dienen uitsluitend ter illustratie. Voor volledige, correcte en actuele productinformatie verwijzen wij u naar de bijsluiter van de fabrikant zoals die bij het product wordt meegeleverd.Trustpilot
Betalen met iDeal Betalen met Visa Betalen met Maestro   Onlinegeschillenbeslechting

Een moment geduld aub...

Toegevoegd aan je winkelmand

Verder winkelen
Naar kassa en afrekenen
Verder winkelen
Naar kassa en afrekenen