Jippie´s Veiligheidshaakje

Jippie´s Veiligheidshaakje. Dankzij het vernieuwde afstandblokje, kan dit product op ieder type lade en kastdeurtje worden gebruikt.

 4,95
Verwachte levertijd: 5 werkdagen

Jippie´s Veiligheidshaakje

Lees voor gebruik de bijsluiter

U kiest voor een kwaliteitsproduct.

De online getoonde tekst en afbeelding dienen uitsluitend ter illustratie. Voor volledige, correcte en actuele productinformatie verwijzen wij u naar de bijsluiter van de fabrikant zoals die bij het product wordt meegeleverd.

Beschrijving

De eenvoudigste en beste beveiliging tegen vergiftiging en verstikking. Om vergiftigingen te voorkomen moeten alle gevaarlijke stoffen zoals bleekwater, spiritus, wasmiddelen, giftige bestrijdingsmiddelen achter slot en grendel. Ook scherpe messen en andere gevaarlijk gereedschap, plastic zakken en medicijnen moet buiten bereik van kinderen gehouden worden. De Jippie's veiligheidshaakjes zijn heel simpel op kastdeurtjes en laden te monteren. Voor het openen moet u twee handelingen gelijktijdig verrichten. Het haakje naar beneden; kastdeur of lade wordt geopend. Dit kan een volwassene wel, maar een klein kind nog niet. Het slotje sluit zichzelf af. Deurtje dicht en alles zit 'kindveilig' achter slot en grendel.Dankzij het vernieuwde afstandblokje, kan dit product op ieder type lade en kastdeurtje worden gebruikt.

Inhoud

3 stuks

Merk

De online getoonde tekst en afbeelding dienen uitsluitend ter illustratie. Voor volledige, correcte en actuele productinformatie verwijzen wij u naar de bijsluiter van de fabrikant zoals die bij het product wordt meegeleverd.Trustpilot
Betalen met iDeal Betalen met Visa Betalen met Maestro   Onlinegeschillenbeslechting

Een moment geduld aub...

Toegevoegd aan je winkelmand

Verder winkelen
Naar kassa en afrekenen
Verder winkelen
Naar kassa en afrekenen