Winkelen per

Selectie verfijnen

Merk
  1. Compeed (5)
  2. HEKA (1)
  3. Hansaplast (1)

Blaarpleisters

Snel verlichting van de pijn

Laat een blaar bij voorkeur met rust, doorprikken vergroot de kans op een ontsteking. Prik enkel door wanneer de blaar veel ongemak veroorzaakt. Bescherm een intacte blaar of een blaar die vanzelf kapot is gegaan met een blarenpleister. Deze verlichten de pijn en bevorderen het herstel. Blarenpleisters voorkomen ook het ontstaan van nieuwe blaren. Zorg er daarom voor dat u blarenpleisters bij u heeft wanneer u nieuwe schoenen heeft of wanneer u veel wandelt. Ze zijn er voor onder de voet, de hiel en de tenen.

7 Productenvoor ieder soort blaar een pleister

Blaren doen pijn en kunnen knap lastig zijn. Meestal ontstaan ze op handen, hiel of tenen; bijvoorbeeld tijdens het inlopen van nieuwe schoenen. Zodra u een blaar voelt opkomen kunt u direct ingrijpen met een blaarpleister. Blaarpleisters geven verlichting van pijn en druk en helpen de blaar herstellen. In ons assortiment vind u blaarpleisters in verschillende vormen en maten. Er zijn speciale blaarpleisters voor onder de voet, de hiel en de tenen. Natuurlijk ook voor uw handen.

Waarom Leef.nl

Leef.nl is de webshop van meer dan 450 apotheken in Nederland. Leef.nl biedt naast een groot assortiment van meer dan 10.000 producten ook altijd compleet advies. Ontdek alle gezondheidsinformatie in onze kennisbank of bestel uw product direct. Indien u voor 16.00 uur bestelt zijn de producten morgen al in huis! Of u haalt ze heel eenvoudig gratis op bij een van de aangesloten apotheken.Trustpilot
Betalen met iDeal Betalen met Visa Betalen met Maestro   Onlinegeschillenbeslechting

Een moment geduld aub...

Toegevoegd aan je winkelmand

Verder winkelen
Naar kassa en afrekenen
Verder winkelen
Naar kassa en afrekenen