Winkelen per

Selectie verfijnen

Merk
  1. Mobilat (1)
  2. VSM (2)
Hoofdbestanddeel
  1. Lees de bijsluiter voor de exacte samenstelling (1)

Blauwe plekken

Na vallen en stoten

Iedereen heeft wel eens een blauwe plek na stoten of vallen. Ze verdwijnen meestal vanzelf. Een verkoelende gel of zalf kan helpen de pijn en zwelling bij een blauwe plek te verminderen.

3 Producten
Terug naar boven

Verlichting van blauwe plek

Vallen of je stoten doet pijn en blauwe plekken zijn vaak het gevolg. Blauwe plekken zijn bloeduitstortingen onder de huid die meestal na een paar dagen vanzelf verdwijnen. Een verkoelende gel of zalf kan helpen de pijn en zwelling bij een blauwe plek te verminderen. Een echt middel tegen blauwe plekken is er niet, ze verdwijnen vanzelf.

Blauwe plekken door bloedverdunners

Antistollingsmiddelen, ook wel bloedverdunners genoemd, vergroten de kans op blauwe plekken bij vallen of stoten. Meer informatie over blauwe plekken door bloedverdunners leest u hier. 

Waarom Leef.nl

Leef.nl is de webshop van meer dan 450 apotheken in Nederland. Leef.nl biedt naast een groot assortiment van meer dan 10.000 producten ook altijd compleet advies. Ontdek alle gezondheidsinformatie in onze kennisbank of bestel uw product direct. Indien u voor 16.00 uur bestelt zijn de producten morgen al in huis! Of u haalt ze heel eenvoudig gratis op bij een van de aangesloten apotheken.Trustpilot
Betalen met iDeal Betalen met Visa Betalen met Maestro   Onlinegeschillenbeslechting

Een moment geduld aub...

Toegevoegd aan je winkelmand

Verder winkelen
Naar kassa en afrekenen
Verder winkelen
Naar kassa en afrekenen