Winkelen per

Selectie verfijnen

Merk
  1. HEKA (2)
  2. Tubigrip (3)

Buisverbanden

Een buisverband doet u om het aangedane lichaamsdeel. Het geeft druk en steun. Het is verkrijgbaar in verschillende maten, zodat het past om bijvoorbeeld een hand, arm of been. 

5 Producten
Terug naar boven

Buisverband

Een goed gevulde verbandtrommel met verbandmiddelen is voor ieder huishouden belangrijkd. Controleert ieder jaar of alle spullen nog houdbaar zijn. Een speciaal soort verband is buisverband. Dit verband is een druk- en steungevend verband dat wordt gebruikt bij lichte vormen van oedeem, na gipsbehandeling, bij spataderen en verrekkingen van pezen of banden. Een buisverband hoort niet te knellen maar zich te vormen naar de contouren van het lichaam. Daarnaast moet het verband een gelijkmatige druk geven. 

Waarom Leef.nl

Leef.nl is de webshop van meer dan 450 apotheken in Nederland. Leef.nl biedt naast een groot assortiment van meer dan 10.000 producten ook altijd compleet advies. Ontdek alle gezondheidsinformatie in onze kennisbank of bestel uw product direct. Indien u voor 16.00 uur bestelt zijn de producten morgen al in huis! Of u haalt ze heel eenvoudig gratis op bij een van de aangesloten apotheken.Trustpilot
Betalen met iDeal Betalen met Visa Betalen met Maestro   Onlinegeschillenbeslechting

Een moment geduld aub...

Toegevoegd aan je winkelmand

Verder winkelen
Naar kassa en afrekenen
Verder winkelen
Naar kassa en afrekenen