Winkelen per

Desinfectie

Reinigen en ontsmetten

Bij behandeling van wonden is het belangrijk de wond na het reinigen met water te desinfecteren met een geschikt product. Gebruikt hiervoor bij voorkeur een product met povidonjood. Onbeschadigde huid, oppervlaktes en materialen kun u desinfecteren met alcohol.

Vanwege de grote vraag naar desinfectiemiddelen en de beperkte beschikbaarheid hiervan, kunt u maximaal drie verpakkingen per order bestellen van bepaalde desinfectiemiddelen

13 Producten


  1. 1
  2. 2

Speciaal voor wonden

Desinfectie middelen zoals alcohol werken vaak reinigend, ontsmettend, vetoplossend en conserverend. Zo kunnen oppervlakken, materialen en handen worden ontsmet, waardoor besmetting met ziekten wordt voorkomen. Voor het desinfecteren van een wond worden andere desinfectie middelen gebruikt dan voor het desinfecteren van de handen.

Wondbehandeling

Om infecties te voorkomen en de sluiting van de wond te versnellen, is het belangrijk wondjes op de juiste manier te reinigen, te desinfecteren en te verbinden. Op Leef.nl leest u meer over de juiste behandeling van schaafwonden, snijwonden en brandwonden.

Waarom Leef.nl

Leef.nl is de webshop van meer dan 450 apotheken in Nederland. Leef.nl biedt naast een groot assortiment van meer dan 10.000 producten ook altijd compleet advies. Ontdek alle gezondheidsinformatie in onze kennisbank of bestel uw product direct. Indien u voor 16.00 uur bestelt zijn de producten morgen al in huis! Of u haalt ze heel eenvoudig gratis op bij een van de aangesloten apotheken.Trustpilot
Betalen met iDeal Betalen met Visa Betalen met Maestro   Onlinegeschillenbeslechting

Een moment geduld aub...

Toegevoegd aan je winkelmand

Verder winkelen
Naar kassa en afrekenen
Verder winkelen
Naar kassa en afrekenen